“%100 tavsiye”

House Kitchen & Bar
16 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Yerel Mutfak, Çocuklu Aileler
Yemek seçenekleri: Öğle Yemeği, Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 16 Haziran 2024

Guleryuzlu ve pozitif enerji sacan bir ekip... Lezzetli yemekler ve guzel bir manzara, Kalkan'dan bekleyebileceginiz her sey burada. Cok guzel bir aksam yemegiydi. Elinize, emeginize saglik.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Melikersssss
  • Diğer diller

1-5/413 yorum

Yorum Zamanı: 26 Haziran 2023

Köri soslu et yemeği çok lezzetliydi. Eşim de somon tagliatelle yedi ve o da beğendi. Restoran sahibinin nezaketi ve çalışanların servisinin yanısıra, restoranın konumu ve ambiyansından da hoşnut kaldık.

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
    • Yemek
Teşekkürler Arif G
Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Güzel mekan , temiz , yemekler lezzetliydi . Müzikler sakin , çalışanlar çok ilgiliydi tavsiye ediyorum. Tekrar yolum düşerse gitmeyi düşüneceğim bir mekan

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler nihanbilgingul
Yorum Zamanı: 10 Temmuz 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle her sene gittiğimiz efsanevi lezzetlere aave merhaba kemnel misafirperverliğe sahip restoran. Evlilik yıldönümümüzde bize süpriz yaoarak duygulandıran, canla başla çalışan ekibe ve Ali Bey’e teşekkürler. Emeğinize sağlık… Sevgiler❤️

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler an_l_655
Yorum Zamanı: 3 Ekim 2021 mobil cihaz aracılığıyla

İyi seçilmiş bir menude harika bir aşçılık ve sahiplerinden de çok güler güzlü bir hizmet alınıyor. İçtenlikle tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler Hfido
Sahibi house_cafe - House Kitchen & Bar, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ekim 2021

Bu güzel yorum için Çok teşekkür ederim

House Kitchen & Bar işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli
Kalkan, Antalya İli

House Kitchen & Bar - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!