“Müthiş Manzarada müthiş kahvaltı”
Adam's Place yorumu

Adam's Place
24 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Mutfaklar: Akdeniz
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Yerel Mutfak, Çocuklu Aileler, Özel Amaçlar, Kalabalık Gruplar, Romantik
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Öğle Yemeği, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 28 Temmuz 2021

Herşeyin ayrı ayrı güzel oldugu bi kahvaltı yaptık. Manzara çok güzel, kahvaltı ise oldukça tatminkardı. İçinde omletten peynir kızartmasına kadar vardı. Fiyatı ise oldukça makuldu.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
    • Yemek
1  Teşekkürler ergunser
  • Diğer diller

5-9/600 yorum

Yorum Zamanı: 12 Haziran 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlarla gittim manzarası iyi diye durduk. Çibörek yedik ne tadı ne tuzu vardı sadece fiyatı tuzluydu. Bu fiyata fiş fatura bile vermiyorlar. Ayıp ayıp

Ziyaret tarihi: Nisan 2021
Teşekkürler mserkanc
Yorum Zamanı: 10 Kasım 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Manzarası oldukça güzel. Esnaf güler yüzlü. Evet hizmet biraz yavaş ama çok aç değilseniz bu da mühim değil. Sanırım çok kira ödüyor çünkü fiyatları biraz yüksek.

Ziyaret tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler 999yunuse
Yorum Zamanı: 24 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Türk Lirası kazananlara önermiyorum. Mekan avrupa başkentlerinden daha pahalı. Euro üzerinden hesaplanmış bu şekilde fiyatlar belirlenmiş bu bölgede bu kadar uçuk fiyat görmedim. Yiyecekler güzel yoğurt köy yoğurdu belli ama bu fiyatlar kesinlikle değmez. Fiyatları acaba Nusretin şubesi mi dedirtiyor.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler 325enverg
Yorum Zamanı: 18 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Patara plajından Kaşa dönerken tesadüfen girdik. Manzara çok güzeldi. Yemek de çok güzeldi. Güleryüz çok güzeldi. Kuzu incik tandır yedik. Akşam yemeğinde. Yanında ayran da çok güzeldi. Ama ne olursa olsun 495 tl etmezdi 3 imcik 3 ayran. İnsaf. Alkol bile almadık. Euro kurundan mı hesap yapıyorsunuz? Hadi yabancıya yaptınız bize bari yapmayın!! Pahalı hesap çıkatmanın da bir adabı var. 1 porsiyon incik 150 tl diğer tüm güzellikleri siliyor malesef. Ertesi gün lahvaltıya gelmeyi dülünürken vazgeçtik sırf bu yüzden.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler nurcik

Adam's Place işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Adam's Place - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!