“TATİLİNİZİN BİR YEMEĞİNİ BURAYA AYIRIN”

Rose Restaurant
7 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Mükemmellik Sertifikası
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Yerel Mutfak, Çocuklu Aileler, Romantik
Yemek seçenekleri: Öğle Yemeği, Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 29 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Sevdiğiniz bir arkadaşınıza yemeğe gitmiş gibisiniz. Çok doğal, çok rahat. Tüm yemekler de çok lezzetliydi. Gelen harika ekmekle doymaya başlıyorsunuz bile. Yeniden teşekkür ederiz

1  Teşekkürler tgblts
  • Diğer diller

2-6/1.243 yorum

Yorum Zamanı: 26 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

5 arkadaş tatil için gittiğimiz kalkana maalesef son günü bulabildik burayı. Keşke ilk gün bulsaydıkda birden fazla kez yiyebilseydik. Herşeyin çok taze yapıldığı belli zaten lezzetlerden. Çalışanlar çok güler yüzlü, özellikle balık güvece bayıldım. Tekrar kalkana gelirsek kesinlikle ilk günden geleceğiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
1  Teşekkürler Mert B
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel karşılandık,harika ötesi yemekleri vardı kalkana gelince ilk durağınız mutlaka Rose restaurant olsun. :)

Teşekkürler Sightsee46157981876
Yorum Zamanı: 23 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

3 senedir arkadaşlarım ile Kalkan’a tatile geliyoruz .ilk uğradığımız duraklardan biri, samimiyeti olsun yemekleri olsun hepsi birbirinden güzel. Yunus beye ilgisinden dolayı burdanda teşekkür etmek istedim 🥰

Teşekkürler Nurberk A
Yorum Zamanı: 27 Mayıs 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Geçenlerde üç günlüğüne Kalkan'a gitmiştik. Nerede yemek yiyelim derken rose restauranta daldık. İyi ki de girmişiz. Kalkan dan dönene kadar yemeklerimizi hep orada yedik. Aile restorantı karı koca ve çocuklar birlikte çalıştırıyor. Tam Anadolu insanları. Yemekleri çok lezzetli ve temiz. Biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ediyorum.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Compass15846605745

Rose Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli

Rose Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!