“Tavsiye ediyorum”

Marina Restaurant
35 / 198. sıradaki Restoranlar - Kalkan
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Çocuklu Aileler, Özel Amaçlar, Yerel Mutfak, Kalabalık Gruplar, Romantik
Yemek seçenekleri: Akşam Yemeği, Gece Eğlencesi, Kahvaltı, Öğle Yemeği, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 7 Ağustos 2024

Hikmet beye ilgi alakası için çok teşekkür ederim. Yemekler çok lezzetlidir. Çalışanlar ilgili. Mezeler taze ve lezzetli. Deniz havası süper tavsiye ediyorum

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Doru B
  • Diğer diller

1-5/400 yorum

Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel konumda olan bir yer . Kalkanda marinaya yakın konumda .2 aile gittik kaya levreği Kalamar be karides yedik hepsi çok lezzetliydi .personelin hepsi son derece güleryüzlü ve ilgili . Yanında salata ve yeşil salata ikram ettiler gayet güzeldi . Fiyat olarak bölgedeki birçok yere göre oldukça uygun . Kaya levreğinin kilosuna 1500 tl ödedik ki bu bölge için oldukça makul . 5 kişi için 1.5 luk bir balık yeterli olacaktır .Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız .

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler necmiefe44
Yorum Zamanı: 16 Eylül 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Gereksiz pahalı ilgili görünen ama sadece kurban oldugum diye hitap eden boş bir şef garson. Kurban olmasından rahatsız oldum o derece :) birde gittiğimizde menü ingilizceydi. Tercüme istedimgarsonda yabancı anlamadı, kurban oldugum şef garsondan rica ettik menüdeki adana ve urfayı adana urfa diyerek tercüme etti sağolsun. Neticede adana yedik kazığıda yedik, misafirlerime çok mahcup oldum. Türkiyede neden türkçe menün olmaz????

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler sdatll
Yorum Zamanı: 14 Eylül 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Tavsiye üzerine gittigimiz mekanda mezeler heryerde yiyebileceginiz sıradanlıkta ve çok az çeşitli. Ancak bize önerilen Iskarmoz balıgını ilk kez burada yedik ve efsane bir lezzet. Yani şu balıgın öncesinde ki mezeler iyi olda 5 yıldızı hakedecek bir mekan.

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler cnryld
Yorum Zamanı: 15 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler güzeldi fakat 1 litre suya 16 TL, 1 kutu kolaya 17 TL verdik. O yüzden önermiyorum. Bu tarz aşırılıklar gereksiz.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler vildana388

Marina Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kalkan, Antalya İli
Kalkan, Antalya İli

Marina Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!