Utku Çatak
Eskişehir, Türkiye

Hayal kırıklığı

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2021mobil cihaz aracılığıyla
Geçen sene kaldık suit odada herşey harikaydı bu sene tekrar gittik otel yönetimi değişmiş suit odanın boş olmasına rağmen gece geç girdiğimiz için bizi köşedeki köhne daracık odada konaklattılar 2 çocukla 2 kişilik odada 4 kişi yattık acilen otel sahibinin olaya el atması gerekiyor hayatımda bir çok lüx otelde kaldım saat 11:00 otel çıkışı yaptıran zihniyeti görmedim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Bar/Oturma Salonu
Kuluhana Hotel & Apartments noktasına 2.0 km mesafede
Kuluhana Hotel & Apartments noktasına 2.1 km mesafede
Kuluhana Hotel & Apartments noktasına 1.8 km mesafede
Kalkan bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/108 yorum
28 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hayvan dostu bir otel kahvaltılar, yemekler çok güzel, havuzlar her gün ilaçlanıyor temiz bir şekilde giriyorsunuz , temizlik güzel ,servis güzel 7/24 bir resepsiyon mevcut her zaman size yardımcı olan bir işletme sahibi Eren bey ;çok nazik, Kibar birisi ger şey için teşekkür ederim

Oda ipucu: Kalkan da olursanız kalacak ilk yerlerden birisi
Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler Vacation58008879049
21 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Her şey nefisti. Konumu hizmeti temizligi tam puan alır. Isletmecisi son derece sicak kanlı ve herseyle ilgileniyor. Temizligi çok üst düzeydi. Kahvaltı cok özenli ve hemen otelin önünden girilen nefis bir deniz var. Daha ne olsun. Kalkan da yemek yenebilecek alternatif yerler çok yakın ayrıca.
Duygu ve Eren fark yaratmış. Bu arada evcil hatvan kısıtlaması yok

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 913nurgult
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Olumlu yorumları okuyup, deniz fotoğraflarını da görünce rezervasyon yaptım. Otel Kalkan'ın girişinde ve şehir merkezine 2 km uzaklıkta. Etrafta bolca villa var. Önünde iki farklı plaj işletmesi mevcut. Yandaki otele ait Green Beach gayet güzel bir işletme. Kişi başı 150 TL alt limit ile harcama yaparak kullanabiliyorsunuz.
Kuluhana'ya gelince, işletme bir hayli amatör geldi bana. Odalar ortalama. Daha çok bir pansiyon havasında. Kapıya astığımız "lütfen odayı temizleyin" işareti bütün gün kapıdan alınmadı ve oda temizlenmedi. Sorduğumuzda üç günde bir temizlik yapıldığını ve günlük temizliğin ücrete tabi olduğunu öğrendik. Odada resepsiyonu aramak için telefon yok. Odada bulamadığımız televizyon kumandası iki gün boyunca gelmedi. Kaldığımız iki gece boyunca odayı uyumak ve günlük ihtiyaçlar için kullandığımız için bize yeterli gelse de buranın bir otel olmadığını bilmenizde fayda var. Bu arada kahvaltı başarılı, çalışanlalar da güler yüzlü.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler hdemirer
21 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve 2 bebeğimizle çıktığımız tatile kaş işin 2 gün ayırdık fakat çocuklu olduğumuz için hiç bir yer kabul etmedi bizi Kuluhana kabul edip en güzel odalarından birini verdi. Kaş’ta kalmadığım içim o kadar mutluyum ki oradaki otelleride görme imkanımız oldu balık restoranları önünde balık kokuları önünde koşullanmış oteller zincirleri şuan bodrum akyarlardan bu yorumu yazıyorum rixos,kalkan,Fethiye,Bodrum bunların içinden aklım bu otelde kaldı sakinlik Huzur arıyorsan burayı mutlaka tercih etmelisiniz. 2 gün kaldık 3. Güne uzattık 4. Olacaktı ölüdenizde paraşüte bineceğim için üzülerek ayrıldım. Not; 100 metre inerek akvaryum gibi denize iniyorsunuz Seneye buraya tekrar gitme niyetimiz var havası tertemiz klimasız sineksin çok rahat yattık çocuklar bile havasından baygınlık geçirdi ;))

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler 8utku_
21 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

2 küçük çocuğumuzla tavsiye üzerine gittiğimiz otele gerçekten hayran kaldık. Bize verilen suit oda direk deniz manzaralıydı, herşeyi yeni ve tertemizdi. Hergün odalarımız temizlendi, kahvaltı çesitli ve gayet yeterliydi sağolsun arkadaşların hepsi bizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar her isteğimizi hemen gerçekleştirdiler. Kalkanı ve oteli o kadar beğendik ki tatilimizi uzattık inşallah seneyede gideceğiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Murathan523