“Pişman olmazsınız.”

42 / 2.591. sıradaki Restoranlar - Antalya
Fiyat aralığı: ₺20 - ₺130
Mutfaklar: Latin, Akdeniz
Yorum Zamanı: 18 Aralık 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Enfes deneyim. Ördek bacağı ve fener balığı yedik. Yemek istediğimiz daha çok yemek vardı. Menüsü kesinlikle zengin.

Ziyaret tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Excursion640301
  • Diğer diller

4-8/275 yorum

Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2023

Çok güzel enerjisi olan bir mekan bizimle ilgilenen arkadas cok kibardı içeceklerimizi beğenmediysek değiştirmeyi teklif etti biz cok memnun kaldık

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Merve A
Yorum Zamanı: 25 Nisan 2023

Öncelikle restoranın yeri çok güzel. Ancak masa ve sandalyeler vasat bir restorana aitmiş gibilerdi. Bizimle ilgilenen garson Türk olduğumuzdanmıdır bilinmez söylemek istediğimiz yemeklerle doymayacağımıza bizi ikna edip daha fazlasını söyletti ve yemekler bize çok fazla geldi. Garsonun tavırlarını çok kibar bulmadık ve yemekler istenilen fiyatı karşılayacak kadar başarılı değillerdi. 1 kez denedikten sonra, tekrar tercih etmem

Ziyaret tarihi: Nisan 2023
    • Yemek
Teşekkürler DamlaTheTraveller
Yorum Zamanı: 10 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

İlk kez denedik. Bazı menüde yazanlar icin cidden ya master sef seyretmek lazim yada sormak. Saka bir yana değişik tatlar ve güzel ambiyans .bence denemek lazım.2 kişilik icin ara sokak 4 ve fazlası icin ana sokakta oturun

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Mdkerem
Yorum Zamanı: 7 Ekim 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mekanın bulunduğu sokak, atıştırmalıkları ve şarapları bir harikaydı. Film festivali döneminde bulunduk ve film öncesi çok keyifli ve lezzetli bir vakit geçirdik.

Ziyaret tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler eyoskay

Pio Gastro Bar & Bistro işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Antalya, Antalya İli
Antalya, Antalya İli

Pio Gastro Bar & Bistro - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!