Bence berbat ötesi öncelikle müzik rezalet meyhanedeyiz ama düğün halayı çalıyorsunuz’ayrıca mezeleriniz güzel ama bunun için çok bişey de yapmanıza gerek yok paranın sonuna kadar alıyorsunuz .Servis eh işte arada 5 defa söylememize rağmen sonra çay geldi ondan öncekiler iyiydi yani ilk sevis çünkü para kazanıyorsunuz çay ücretsiz yani kötü olacak ama tabir yanlış olsa da çay bedeva ya yani ücretsiz.Arkadaşım rakı içiyorum istediğim zaman kalkarım,sandalyeleri başıma dizer gibi dan dun dan dun kaldırıp koymanın anlamı yok.Ayrıca müzik bitmiş olabilir bir çay istedim ebem yaşında garson kadın kapatıyoruz dedi oda yetmiyormuş gibi önümde ki servisi topladı.Ayrıca mekan dan çıkarken amele gibi insanların Kapı önün de dikilmesi yanlış .Servis yapmayacaksan tahamüllün yoksa yapmayın bu işi.İşletme şahini orda birsürü para akıyorsun işini layıkı ile yap bana göre mekan rezalet