“Begendik”

Sauvignon Restaurant
23 / 2.591. sıradaki Restoranlar - Antalya
Yorum Zamanı: 24 Ekim 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Lezzettli balıklar eşsiz manzara güler yüzlü hizmet, ahtapot ızgara inanılmaz lezzetli,herkese tavsiye ederim. Teşekkürler

Teşekkürler Metehan S
  • Diğer diller

2-6/121 yorum

Yorum Zamanı: 16 Ekim 2024 mobil cihaz aracılığıyla

kaleiçinin konum olarak harika bir yerde,manzara inanılmaz,yemekler gayet başarılı,serbis hızlı ve güler yüzlü, tekrar geleceğiz

Teşekkürler alibY408GC
Yorum Zamanı: 3 Ekim 2024

Harika bir konuma sahip, yemekleri çok lezzetli ve konumuna göre uygun fiyat, garsonlar güler yüzlü, herkese tavsiye ederim

1  Teşekkürler mustafa e
Yorum Zamanı: 28 Eylül 2024

Harika bir manzara,ve çok güzel hizmet, yemekleri inanılmaz derecede lezzetli,herkese tavsiye ederim,tekrar geleceğiz

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Mehmet K
Yorum Zamanı: 25 Eylül 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Antalyanın en iy balık ve et restaurantlarından bir tanesi, servis hızlı ve güler yüzlü , manzara muhteşem tekrar geleceğiz

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler bybasgan

Sauvignon Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Antalya, Antalya İli

Sauvignon Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!