“Esimle balik keyfi”

Balıkçı Halil Steak&fish
1 / 2.591. sıradaki Restoranlar - Antalya
Tanım: Antalya Konyaaltı'nın kalbinde yer alan Balıkçı Halil Steak&Fish'te en kaliteli yemeklerin tadını çıkarın. Antalya Konyaaltı'nın muhteşem manzarasının tadını çıkarırken kendinizi büyüleyici bir ortama bırakın. Türk mutfağının özünü yansıtan unutulmaz bir yemek deneyimi için bize katılın. Masanızı bugün ayırtın!"
Yorum Zamanı: 22 Ekim 2024

Esimle brlikte ajsam yemegi yedik baliklar taze ve synumu guzeldi ilgi alaka guzeldi ikramlar guzeldi ozellikle cay icerken gelen dondurmali irmik helvasina bayildim
Bu mekana daha oncede gelmjstim
Ben memnun kaldim sizede tavsiye ederim

Teşekkürler Harun Ş
  • Diğer diller

1-5/249 yorum

Yorum Zamanı: 15 Ekim 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Tek kelime ile mükemmel 👌 her şey çok lezzetli ve çok güzel 👍İşletme sahibi Halil bey ve çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkürler

Teşekkürler Melek K
Yorum Zamanı: 13 Ekim 2024

Öncelikle balıklar vemezeler çok güzel tavsiye üzerinne geldim ortam aile ortamı arkadaşlar herkese tavsiye ederim çok güzel balık sresturant tekrar geleceyim

Teşekkürler İlker G
Yorum Zamanı: 13 Ekim 2024

Balıkcı halile tavsiye üzerinne geldik çök memun kaldık balıklar mezeler evsane otantik bir yer ortam güzel servi çök iyi tekrar geleceyim herkese tavsiye ederim

Teşekkürler Mehmet efe Ç
Yorum Zamanı: 12 Ekim 2024

Eşimle evlilik yıl dönümü için burayı seçtik iyikide seçmişiz çok beğendik herşey çok taze personel özellikle çok kibar çok ilgili o ayrı parantez. Balık ayarında pişmiş mezelerimizde taze idi anlıcanız gelip pişman olmıcak bit mekan teşekkür ederim ilginize.

Teşekkürler Recep A

Balıkçı Halil Steak&fish işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Antalya, Antalya İli

Balıkçı Halil Steak&fish - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!