Pandemi döneminde bir günlüğüne kaldığımız bir otel. Temizlik konusunda iyiydi. Bir otelci gözüyle eksik gördüğüm şeyleri belirtmek istedim. Odada her şey gayet temiz ve düzenliydi sadece banyo çöpünde kullanılmış şampuan boşları vardı. Muhtemelen atlanmış ama özellikle böyle bir dönemde daha dikkatli olunmalı. Oda servisi çalışanları çok kibardılar. Dışarda bir yerlere gitmektense otelde bir şeyler yemeyi tercih ettik. Sipariş geçte olsa güzel bir sunum ile geldi, fakat hem makarna hem de ızgara köfte tatları çok kötüydü. Izgara köfte muhtemelen hazır ve yağda pişirilmiş. Çorba ise soğuktu. Oda kahvaltı hizmet veren tesislerin bana göre en önemli hizmeti kahvaltı olmalı. Restaurant çok temizdi fakat sıcak çeşitleri azdı. Omlet sadece sucuklu veriliyor, sade sorunca sucuklu var dendi.Resepsiyonda Işıl hanım gayet ilgiliydi. Sanırım yeni açılmış bir otel ve tüm bu hizmet eksikliklerini en kısa sürede çözeceklerine eminim. Temizliklerinden dolayı tekrar tercih edebileceğim tavsiye edebileceğim bir otel.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
- Otelin web sitesini ziyaret edin