Mert Ö

Güzel bir yıl başı 2025!

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Oca 2025
Yılbaşında güzel ve keyifli bir gece geçirdik. Odalar temiz konforlu rahat, servis elemanları çok ilgili güleryüzlü ve yemekler de bol çeşitli ve kaliteliydi. Satış müdürü Eren Bey'e ve Tunus'lu halkla ilişkilerdeki hanıma da ayrı teşekkürler.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Oda İpucu: Kesinlikle tavsiye ederim. Güzel keyifli, temiz ve yemek kalitesi yüksek olan bir otel. Personel...
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 3 Oca 2025
Sayın M3363XPMERT_,
Öncelikle Crowne Plaza'yı tercih ettiğiniz ve değerlendirmelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Hak ettiğiniz unutulmaz bir tatili size yaşatmak için ekip olarak otelimizde özenle çalışıyoruz.
Değerli geri bildiriminiz için tekrar teşekkür ederiz. Sizi yeniden ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 7.0 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 2.3 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 12.4 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 1.1 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 22.1 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 21.7 km mesafede
Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel noktasına 23.6 km mesafede
Antalya bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (4.595)
4.595 sonuç
3.562
3.562
1-6/4.595 yorum
3 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

tatil için gittik. ekip ve otel gayet iyiydi, temizlik olsun ilgi alaka ve otelin konumu çok iyiydi. kafa da dinledik. gece ve gündüz her yere ulaşım çok kolay ve yakındı. antalya bölgesindeki yeni adresimiz belli oldu. rezervasyonu arayıp yaptırdık gayet nazik ve anlayışla yardımcı oldular.

Oda ipucu: lobi ve terasta da wc mevcut
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Jet58186973819
Owner Guest Relation Manager - Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Kasım 2024

Sayın Jet58186973819,

27 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü.Personelin ilgisinden çok memnun kaldık. Damla Alaca hanım güleryüzlü davrandı ve eksiklerimizi sorunsuz şekilde tamamladı. Memnuniyetimizi dile getirmek istedik. Rim hanım da bizimle çok ilgilendi herşey için çok teşekkürler ve sevgiler:)

Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Gülçin Ü
Owner Guest Relation Manager - Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ekim 2024

Sayın 354g_ı_in_,
Öncelikle Crowne Plaza Antalya Ailesi olarak iyi günler dileriz.
Her yorum bizim için bir rehber niteliğindedir.
Başta yönetimimiz olmak üzere tüm takım arkadaşlarımızın ana hedefi misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ederek ve sürekli yenilenerek hizmet kalitemizi arttırmak, misafir memnuniyetini sağlamak ve sürekli kılmaktır. Desteğinizin bizim için çok önemli olduğunu belirtir, sizi en kısa zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla;
CROWNE PLAZA AİLESİ

1 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

4 gece konakladık, oda pisti ve temizlik yetersizdi ayrıca açık büfe yiyeceklerin üzerlerinde küçük sinekler var alo otel yönetimi farkında mısınız?? Çalışanlar nazikti tek olumlu noktası bu. Not: terlik yoktu ve şampuan kutularıda boştu

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Nursena T
İşletme Sahibi Guest Relation Manager - Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ekim 2024

Nursena Hanım merhabalar;
Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Değerli zamanınızdan ayırıp hizmetimizi geliştirici yorumlarda bulunduğunuz için minnettarız.
Belirtmiş olduğunuz hususlarla ilgili gerekli incelemelerin yapılıp düzeltici faaliyetlerde bulunacağımızı belirtmek isterim.
Sizleri otelimizde yeniden ağırlayıp memnun ayrılmanızı sağlamayı çok isteriz.
En derin saygılarımızla;
Otel Yönetimi

1 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Güzel bir hafta oldu. Yemekler ,temizlik,konumu ve çalışanlar hepsi çok iyiydi teşekkürler. Hiç sıkılmadan çok uzun sahili tekrar tekrar gezdik.Yürüyüş yolu tertemiz dışarıda altarnatif yiyecek yerleri çok fazla .Tavsiye ederim. İyi tatiller.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler İSMAİL K
Owner Guest Relation Manager - Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Eylül 2024

Sayın 753_sma_ık,
Hizmet kalitemizin standartları ve hedefleri doğrultusunda sizleri mutlu bir şekilde otelimizde ağırlamış olduğumuzu duymak bizleri oldukça mutlu etmiştir. Yorumunuz tüm birimler ile paylaşılmıştır. Sizi tesisimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Saygılarımızla
Crowne Plaza Antalya Ailesi

1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Minibar da çalışan Damla hanım sempatik davrandı .ve eksiklerimizi sorunsuz şekilde tamamladı bu sayede tatilimiz güzel gecti.Memnuniyetimizi dile getirmek istedik.Teşekkürler ve sevgilerimi sunarım.Damla hanıma memnuniyetlerimizi sunarız.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Suzie O
Owner Guest Relation Manager - Crowne Plaza Antalya, An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ağustos 2024

Sayın 54suzieo,