Vacation57709673114

Bence harika

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Ağu 2024
İlk defa geldiğim holidayinni çok beğendim.herkes güleryüzlu özellikle restoran kısmı. Yemekler harika.odalar gayet temiz ve düzenli.tam bir şehir oteli anlayışı hakim.gelip kalmanızı tavsiye ederim ve guestrelation çok ilgili.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Yanıtlanma zamanı: 26 Ağu 2024
Sayın Misafiriniz,

Harika desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür eder, en kısa zamanda sizleri yeniden aramızda görme dileklerimizi sunarız.

Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel noktasına 12.0 km mesafede
Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel noktasına 4.8 km mesafede
Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel noktasına 10.5 km mesafede
Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel noktasına 13.7 km mesafede
Antalya bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/568 yorum
23 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yastıkları çok yumuşak ve çok güzel. FB ve Resepsiyon görevlileri çok güleryüzlü, bizle çok güzel ilgilendiler, yemekleri de çok güzeldi, bu ilgi için teşekkür ederiz. Otelin konumu da gayet güzel bir yerde. En kısa zamanda tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Filozof B
İşletme Sahibi guestrelations guestrelations - Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ağustos 2024

Sayın Filozof B,

22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet güzel, odaları temiz, personel güler yüzlü, nezaketli, kahvaltısı lezzetli ve sebzeleri tazeydi, sıcaktı ve sürekli yenileniyordu , memnun kaldık, teşekkürler misafirperverliğiniz için, tercih listesine eklenilebilir bir otel :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Nur A
İşletme Sahibi guestrelations guestrelations - Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ağustos 2024

Sayın Nur A,

3 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Personal çok ilgili,temizlik gayet güzeldi. Girişte güler yüzle kavsilandim. Kahvaltı harika,çok lezzetli.Hamam ve sauna çok iyi.Deniz ve havalimani çok yakın,konumu güzeldi. Tatil çok beğendim,otelde memnun kaldim

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler 489suheylaa
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Alena Mikhailova - Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Aralık 2022

Sayın 489suheylaa,

3 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Odaya ilk girdiğiniz anda temizlik hissini alıyorsunuz.Odalar çok duzenliydi.Odamiza bakan bayan çok ilgili ve yardımseverdi.Ayrıca hijyen konusunda çok titizdi.Restorant çok zevkli dekore edilmişti.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler hande c
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Alena Mikhailova - Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Aralık 2022

Sayın 539handec,

25 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

HarikaydıPersonelden çok memnun kaldık mutfak çok lezzetliydiİş seyahatlerimde ve eşimle hep burayı tercih ediyorum hem şehir merkezine yakın hem de personellerle artık arkadaş olduk sağ olsunlar her zaman yardımcı oluyorlar

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler K691IF_brahim_
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Alena Mikhailova - Holiday Inn Antalya - Lara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Kasım 2022

Sayın K691IF_brahim_,