Cok güzel mükkemmel bi otel ilgi alaka cok iyi yemekleri cok iyi cok temiz calisanlari guler yüzlü tavsiye ederim sahil guzel odalar cok iyi d3nizi tertemiz denizi manzara muhtesem kaleye karsi
- Ücretsiz Wifi
- Havuz
Temmuz ayında tatile geldim. Mükemmel bir otel. Yemekler, animasyon, servis, oda temizliği ve manzarası mükemmel. Garson arkadaşlar çok cana yakın. Kesinlikle aksam animasyonlari seyretmenizi tavsiye ederim. Herkese tavsiye ederim. Seneye tekrar burdayım.
Huzurlu sakin sessiz sıcacık insan kendininevinde gibi hissediyor otelin konumu odaların temizliği yemeklerin enfes tadı hangi birini sayayım hepsi harika emeği geçen tüm personele özellikle müdürümüz sezgin bey bar çalışanı sezer bey aşçı mehmet bey ellerinize emeklerinize sağlık herşey çok güzel Iyi ki varsınız iyi ki buradayız inşallah herzamanda olacağız
Kasım ayında 2 hafta konaklarım .otelın restaurant personeli cgarsonlar çok cana yakan ve yardmseve. Yemekler son derece lezzetlı. Anımasyon ekıbı çok cana yakın yardımsever. Odalar temız. Restauant müdürü Sezgın bey ve ustabaşı Oktay usta çok yardımsever ınsanlar. Otel damlatasda denıze şoför. Herkese tavsıye ederım. En koşa zamanda tekrar gelecek. Tüm öyle ekıbıne tesekkurler
xperia otel ve personeline cok tesekkur ediyorum,denize bukadar yakin bir otelde daha once dinlenmemistik herkeze tavsiye ediyorum bu otelde dinlenmeyi,restorant ekibine cok ayri tesekkur ediyorum,gercekten cok disiplinli ve guler yuzlu bir ekip.yemekler cok lezzetli,restorant sefi sezgin beye cok tesekkurler gosterdigi ilgi ve alakadan cok memnun kaldik.
Otel mükemmel bir otel herşey çok güzel güler yüzlü personeli çaba yakın tavırlarıyla rvinizdeymis gibi tatil yapa bilirsiniz bar personeli restorant personeli hepsi çok cana yakınlar yemekler çok güzel sadece balıklar biraz yagliydi akşam showlari animasyonda Gökay ve bora beye çok teşekkürler bizimle yakından ilgilenen sevetlana hanimada ayrıca teşekkürler tekrar gele bileceğim bir otel herkese çok teşekkür ederim