TASER70

Otel temiz ve yemekleri güzel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 28 Eki 2024
Tatilimizden gayet memnun kaldık. Otelin yerleşimi çok güzel. Az bir fark ödeyip deniz gören odalardan almak iyi oldu. Otoyol altından geçitle ulaşılan özel plajı var. Havuzu çok güzel ve temiz. Odalar her gün temizleniyor. Odadaki dolaplar geniş ve kullanışlı. Küçük bir buzdolabı var. Otelin yemekleri güzel, çeşit bol. Hergün bir ızgara çeşidi vardı, tavuk, balık, kirmizi et gibi. Salata çeşidi bol ve taze. Sebze yemekleri var, güzel yapıyorlar. Hergün taze meyve var. Tatlılar ve soğuk mezeler hep aynı çeşit, çok başarılı değil. Çalışanlar ilgili. Huzurlu ve eğlenceli bir ortamı var. Bir puanı odayla ilgili bazı eksikliklerden kırdım, duşakabinin bir kapısı kırık, telefon çalışmıyor, televizyonda kanal çekmiyor vb. Genel olarak oteli tavsiye ederim. Başka bir tatilde tekrar gelmeyi de düşünüyoruz.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Oda İpucu: Restorana yemek saatinde erkenden gidin.
A11 Hotel Alanya noktasına 4.5 km mesafede
A11 Hotel Alanya noktasına 5.1 km mesafede
A11 Hotel Alanya noktasına 8.7 km mesafede
A11 Hotel Alanya noktasına 21.4 km mesafede
A11 Hotel Alanya noktasına 24.6 km mesafede
Alanya bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/628 yorum
22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mecburen kaldığım ve tekrar sokakta kalsam bile gelmek istemeyeceğim bir yer,rezervasyon bölümüyle resepsiyon ayrı dünyada ve iletişimin dumanla gerçekleştiği bir yerleşim yeri,Türkler sevilmiyor kendi milletini sevmeyen Klasik Alanya otel kafası.yönetici ya da müdür denilen isimler bu otelde yok.biz yemek sırasında aşçının bize tavuk pişirmesini beklerken aşçı kanlı tavukları tabağa koyup animasyonla dans etmeye koştu ve yemek dağımını sonlandırdı,müdür ya da yönetici mi arıyosunuz oda ne ne arar bu otelde,gerçekten çok üzücü burası daha kaliteli yönetici ve personelleri hakediyor yazık

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Uğur D
28 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam bir rezalet neresini anlatsam bilmiyorum yemekler sadece tavukdan olusuyor bol bol patates kızarması yersiniz oda temizlüği deseniz hiç yok agua park tam fiyasko kaydıraklara çıktığınız merdivenlerde pislik namına ne ararsanız var alkol içmek isterseniz el yapımı alkol içerseniz orjinal sadece bira var otele girişte vale hizmeti yok otelin mimarisi dedem yaşında otel neredeyse yıkılacak bir daha tövbeler olsun bu a11 otelin yanndan geçmem rezervasyon yapacaklara yazıyorum ben oteli görmeden önce kötü yorum yapanlara yok canım o kadarda değildir diyordum inanın bana 2 gündür dışardan yemek yiyorum o derece sakın ama sakın gelmeyin bu otele stres atayım diye gelirsiniz kanser olarak çıkarsınız o derece yani

Oda ipucu: Bu otelden sakının
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler hakank138
21 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Berbat bir otel yalınayak gezip WC giriliyor havuza atlıyorlar havuz kenarları ne ararsan var havuzun içinde yemek yiyorlar restoran pis klima yi acmiyorlar tavuk yiyorsun her gün odalar pis ve koku var çalışanlar suratsız hele teras bardaki murat tam bir küfürsüz geçiyorum anlayın gitmeyin biraz üzerine koyun başka otele gidin ben önünden bile geçmem

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Ali Beyhan K
18 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok eski mutlaka tadilat yapılması gerekiyor. Odalar çok kötü klimalar çalışmıyor. Yemekleri idare eder personeller gayet iyi. A11 oteller grubuna hiç yakışır bir otel değill. Otelin eksikleri saymakla bitmez. Lütfen otelin sitesinde ki görsellere kanmayın.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Nadir Ç
31 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

A11 Obaköy Otel'i Jolly Tur'dan satın alarak 25 Mayısta 7 kişilik bir gurup olarak giriş yaptik bir haftadır otelde konaklıyoruz bugün son günümüz.Öncelikle Oteli yerden yere vuranlara kesinlikle inanmayın,bizde Otele giriş yapmadan önce yorumlara bakarak çok korkmuştuk hatta rezervasyonu iptal ettirmeyi bile düşündük,iyiki öyle bir hata yapmamışız çünkü gayet memnunuz,yemekleri,havuzu,animasyonu gayet güzel.Kesinlikle aç kalmanız mümkün değil çünkü çeşit yeterli ve gayet lezzetli yemekleri,tatlılar muhteşemdi.Temizlik konusunda çok haksız yorumlar yapılmış kesinlikle doğru değil.Odalar hergün temizleniyor havlular değiştiriliyor ayrica havuz gayet temiz büyük ve güzel.Kötü yorum yapanlara lütfen itibar etmeyin.Otel'in sahil de özel plajı var,otele ait alt geçit'ten direk plaja ulaşıyorsunuz bu çok güzel bir avantaj, sadece bir dezavantajı var deniz kayalik kum ve çakıl karışık o nedenle deniz ayakkabısı muhakkak getirin.Sadece ufak bir eleştirim olacak çalışan personeller asık suratli ve pek kibar değiller, misafirlere karşı daha güler yüzlü ve kibar olabilirler.Resepsiyon da görevli Hakan bey kibar ve her konuda bize yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederiz.Ayrica Ön Büro Müdürü ve Genel Müdür'e müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalıştıkları için çok teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Deniz ayakkabısı getirsinler ve Alanya Kalesine muhakkak çıkıp gezsinler.Teleferik ile kaleye çıkmak ve muhteşem manzarayı seyretmek çok büyükkeyif
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti