A11 Obaköy Otel'i Jolly Tur'dan satın alarak 25 Mayısta 7 kişilik bir gurup olarak giriş yaptik bir haftadır otelde konaklıyoruz bugün son günümüz.Öncelikle Oteli yerden yere vuranlara kesinlikle inanmayın,bizde Otele giriş yapmadan önce yorumlara bakarak çok korkmuştuk hatta rezervasyonu iptal ettirmeyi bile düşündük,iyiki öyle bir hata yapmamışız çünkü gayet memnunuz,yemekleri,havuzu,animasyonu gayet güzel.Kesinlikle aç kalmanız mümkün değil çünkü çeşit yeterli ve gayet lezzetli yemekleri,tatlılar muhteşemdi.Temizlik konusunda çok haksız yorumlar yapılmış kesinlikle doğru değil.Odalar hergün temizleniyor havlular değiştiriliyor ayrica havuz gayet temiz büyük ve güzel.Kötü yorum yapanlara lütfen itibar etmeyin.Otel'in sahil de özel plajı var,otele ait alt geçit'ten direk plaja ulaşıyorsunuz bu çok güzel bir avantaj, sadece bir dezavantajı var deniz kayalik kum ve çakıl karışık o nedenle deniz ayakkabısı muhakkak getirin.Sadece ufak bir eleştirim olacak çalışan personeller asık suratli ve pek kibar değiller, misafirlere karşı daha güler yüzlü ve kibar olabilirler.Resepsiyon da görevli Hakan bey kibar ve her konuda bize yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederiz.Ayrica Ön Büro Müdürü ve Genel Müdür'e müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalıştıkları için çok teşekkür ederiz.