Herkese merhaba! 18.09'dan 25.09'a kadar bu otelde dinlendim, her şeyi çok sevdim, tüm personel çok cana yakın ve arkadaş canlısı !!! yemek tek kelimeyle harika, otel temiz ve çok rahat, özellikle çocuklar ve yetişkinler için ayrılmış yeterince büyük bir havuz var !!! plaj ve deniz yolun karşısında, bu çok harika, yakınlarda iyi mağazalar, bir pazar ve bir otobüs durağı nerede istediğin yere gidebilirsin !!!!! Odalar oldukça aydınlık ve ferah, oda ihtiyacınız olan her şeye sahip! Sadece turistlerin değil, aynı zamanda bölgedeki yerlilerin de olduğu gerçeğini gerçekten çok beğendim, ki bu oldukça ilginç !!! Tek olumsuz tabii ki odaların daha iyi temizlendiğini görmek isterdim, ama oraya dinlenmek ve iyi vakit geçirmek için geldiğimizden Sahilde veya başka bir yerde geçirdiğiniz zaman, gerçekten önemli değil, sadece duş almak, kıyafet değiştirmek ve geceyi geçirmek için odaya geldik !!!! Genel olarak memnun kaldım, oraya tekrar dönmeye hazırım !!
Canlı hikayelerde Instagram @hilllton_ hesabımda otelden daha fazla fotoğraf ve video var!