Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Güler yüzlü çalışanlar, tertemiz, kaliteli, güzel bir hizmet kesinlikle tavsiye ederim. Odalar, yemekler gayet güzel fiyat olarak çok iyiydi. Çalışanlar nasıl olduğunuz ve rahatlığınızla ilgileniyor 😊
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Konum harika, odalar yeterli ve temiz. Personel ilgili ve güler yüzlü. Heryere çok yakın ( deniz, çarşı, market, terminal ). Çift yada küçük aileler için son derce ideal. Kleopatra plajına 50 adım, su içmeye otele gidebilirsiniz :)
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Yasin K adlı kullanıcıdan Mi̇ss Cleopatra Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yasin K
açıkçası bu kadarını beklemiyorduk otel çok güzel bir yerde denize 50 adım diyebilirim çalışanlar çok ilgili yemekleri çok güzel fiyatları oldukça iyi istanbulun mahalle aralarında pansiyonlara verdiğiniz paranın yarısı bile değil kısaca biz çok beğendik herkese tavsiye ederiz
Oda ipucu: 306 geniş havuz tarafı aile odası
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Odalar
Temizlik
melisa a adlı kullanıcıdan Mi̇ss Cleopatra Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler melisa a
BDUYGUT
24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Sahile çok yakın.tüm personel çok ilgili.söylemeseniz bile odalar her gün temizleniyor. Yemeklere zaten söz bulamıyorum. Et bile doğru düzgün çıkmayan beş yıldızlı otellere göre hemen hemen her gün et yedik. 4 gece kaldık iki akşam tavuk bir akşam köfte bir akşam da et çıktı inanamadım şahsen. Üstelik yemekleri çok lezzetli. Kahvaltısı fazlasıyla doyurucu. Havuzu da ufak ama çok temizdi. Eksi yönleri olarak wifi biraz sıkıntılı pek çekmiyor. Bi de otelin kendine ait plajı var deniyor ama malesef ücretli. Çok fazla bi ücret talep etmiyorlar ama öyle zannedip gittiğimiz için biraz şaşırdık. Çok da denize girmediğimiz için bizi çok sıkıntıya sokmadı. Ama alanyaya gitsem kesinlikle yine özcan otelde kalırım. Süper bi tatil yaşattılar.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
BDUYGUT adlı kullanıcıdan Mi̇ss Cleopatra Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler BDUYGUT
otel konum olarak çok iyi plaja oldukça yakın açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği var özellikle akşam yemeğini çok beğendik ev yemekleri gibi personel güler yüzlü ilgi alaka mükemmel tekrar gelmeyi düşünüyoruz. tercih edilebilecek bir otel.....
Oda ipucu: üst katlar daha geniş
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Yer
Uyku Kalitesi
Çiğdem C adlı kullanıcıdan Mi̇ss Cleopatra Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Çiğdem C
ÇOK BEĞENDİK BU OTELDE HERŞEY VAR YEMEKLER HİZMET ÇOK GÜZEL RAVSİYE EDERİZ SENEYE YİNE BURDAYIZ denizi plajı kumsal yemekler harika sizde mutlaka gelmelisiniz alanya otogarınına çok yakın tavsiye ediyoruz
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Yer