yelday
Side, Türkiye

GÜLERYÜZ, TEMIZLIK VE LEZZET

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 May 2023
Alanyayi gezerken tesadüfen gördüğümüz otel. Herşey çok güzeldi. Her yer tertemiz. Gülhan hanıma çok teşekkür ediyoruz hem güleryüzlü hem nazikti. ❤ Sabah erken saatte odamıza girdik daha da mutlu olduk 🥰 Deniz,havuz tertemiz. Yemekler süperdi..Temmuzda bekleyin bizi kalabalık geliyoruz😄 Sevgilerimizle..
Konaklama tarihi: Mart 2023
    ₺634
Alaaddin Beach Otel noktasına 1.3 km mesafede
Alaaddin Beach Otel noktasına 6.1 km mesafede
Alaaddin Beach Otel noktasına 16.1 km mesafede
Alanya bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/168 yorum
2 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

Konum cok guzel Yemekler berbat otesi ne turk ne yabanci hic birseye benzemiyor hep birbirinin ayni kar kat sur yapiliyor gibi Calisanlar cok iyi guleryuzlu yardimci, odalar temiz balkonlar fazla kapali.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler Ayfer C
9 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Alaaddin beach otelde dış görünümü nü çok beğendiğim için tesadüfen kaldık. Odalar temiz ancak küçüktü. Manzara muhteşemdi, hemen otelin önü kumsal ve deniz. Otelin kendi plajı yok halk plajı kullanılıyor ancak şezlong kirası alınmadı bizden. Oteldeki Temizlik personeli çok kibar ve güleryüzlüydü. Yemekler güzeldi. Oteldeki 3. Günümüzde dj leri katıldığı bir havuz partisi yapıldı. Bu parti çok kötü oldu çünkü o gün ne havuzu kullanabildik, ne istediğimizi yiyebildik ne de içebildik. Sakin otel diye geldik parti bitmek bilmedi ve kalabalıktan ve hizmet alamamaktan çok bunaldık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
3  Teşekkürler aynisa
28 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumi plaji yemekleri gayey guzel. Resepsiyon çalışanlarından Ali Beyde çok güler yüzlü ve yardım sever. Tavsiye ederim. Şehrin en güzel yerinde harika bir konuma sahip.. istediğiniz her yer yürüme mesafesinde. (Kale hariç)

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
1  Teşekkürler Mikail D
8 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz ayında eşimle birlikte kaldık otelin en güzel yönü plajının olması..ve yetişkin oteli dolayısıyla gürültü az..yalnız odalar çok küçük . Banyonun havalandırması yok .otelin genelinde özellikle odalarda ciddi bir ilaçlama yapılması gerekiyor...yemekler için pek birsey beklemeyin doyacak kadar işte..yalnız yemek esnasında su ve diğer her içecek ücretli..ayrıca otelde çay yok!! Pek içilmediğinden yapmıyor larmış ..havuz küçük genelde turistler kullanıyordu..yani ilaçlama da yapılırsa Alaaddin otel çok çok birsey beklemeyeceğiniz pansiyon tadında sevimli bir konaklama yeri olur

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
2  Teşekkürler Mushroomwithcream
29 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu anlatılmaz.. Denizin üstünde gibi..Plaj ise anlatılmaz temizdi.
Odalar gayet makuldü. Küçük otel ve yalnlızca +18 yaş üstü müşteri almaları da çok olumlu.
Otel konukları her ülkeden. Şehrin içinde olduğundan izole de olmuyorsunuz..

Oda ipucu: müthiş bir konum..
Konaklama tarihi: Nisan 2016
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti