mustoe77
New York

Tercih edilebilir

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 12 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
Adana merkezi konuma sahip güvenilir, temiz, uygun fiyatlı bir otel. Çalışanlar ilgili, merkeze yürüme mesafesinde. Odalar çok büyük değil ama iş seyahatlerinde ve kısa süre kalmalar için ideal. Odalardaki tvler biraz küçük.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Adana Park Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Adana Park Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Adana Park Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Adana Park Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Adana bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/17 yorum
7 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

Adana çarşı merkezine yürüme mesafesinde. Aracımızı bırakarak, çarşı merkezindeki işlerimizi hallettik. Adana'da özellikle çarşı merkezinin malum kirliliğinden uzak, ailece kalınabilecek bir mekan. Uygun fiyatlı, rahat, temiz. Kahvaltısı da çok güzel ve çeşitli. Adana'ya gelince tekrar kalırım ve herkese tavsiye ederim.

Oda ipucu: Arka cephedeki odalar daha sessiz
Konaklama tarihi: Ocak 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler adldolas
23 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Adana tam merkezinde cadde üzeri bir otel. Odalar geniş ferah.Temizliği iyi. Biz en üst kat cadde tarafı oda da kaldık. Şehir manzaralı. Sabah kahvaltısı açık büfe. Herşey koymuş. Markalı kaliteli gayet doyurucu. Personel ilgili alakalı. Fiyatıda iyiydi. Konaklama için tercih edilecek iyi bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
1  Teşekkürler 08Melissa08
11 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı

Adana merkez'de sakin konumu olan bir otel.Havaalanından dolmuşla ( 2 tl ) ve kısa bir yürüyüş ile,veya taksi ile ( 20 tl ) kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Otel genelinde Wi-fi ücretsiz,kahvaltısı çok güzel.Açık alanda oturma bölümünün olması,lobinin genişliği,odaların temizliği artıları.Otel Müdürü Kenan Bey başta olmak üzere personelin güleryüzlü ve sıcaklığı Adana'nın yüzü bence.Otel'de çay,kahve ücretsiz,odalarda mevsimine göre meyve veya tatlı yine otelin ikramı.Adana'ya gittikçe kaldığımız ve memnun olduğumuz oteli tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler atalayali
2 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaların yalıtımı çok kötü yan odalardaki bütün sesler sanki odanızın içinde. Otel yönetimi rahatsızlık veren müşteriler hakkında çok duyarsız. Yan tarafınmdaki odada 4 barzo geç saatlere kadar gürültülü patırtı ettiler arayıp uyarmama rağmen otel görevlileri oralı olmadılar. Uyuyamadım ve uykusuz kaldım. Adana ya her ay geliyorum ama bu otelde bir daha kalmam.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
Teşekkürler Poyraz Y
9 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde 3. Kalışım gün geçtikçe kendilerini geliştiriyorlar gülen personel temiz oda kahvaltı çok başarılı sahanda yumurta süper istemeyi unutmayın pahalı otelde ki lüx var diyebilirim emeğinize sağlık

Konaklama tarihi: Eylül 2016
Teşekkürler 869ahmetu