yusuf y

Çok iyi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 May 2016mobil cihaz aracılığıyla
Çok çok beyendim adanaya ilk gelişim iş dolayısıyla turkiyenin her taraftanı geziyorum ben maneviyata çok değer veririm burası tam benlik yani gece saçma sapan sesler duyamasın otel 3 yıldızlı ama odalar inanki 4 yıldız sevyesinde fiyatıda uygun tam aile yeri herkese tavsiye ediyorum.
Konaklama tarihi: Mayıs 2016
OTEL ŞENBAYRAK CİTY
Adana Park Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Adana Park Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Adana Park Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Adana bölgesindeki diğer otellere bakın
13-17/17 yorum
24 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı

2 gece konakladım. Temizliği,personelin ilgisi falan çok iyiydi. Ben genelde sorun çıkartabilen bir müşteriyimdir ama burada gerçekten sorun yoktu. Otelin konumu çok iyi değil fakat bu fiyata bu kalite ve temizlikte otel bulmak mümkün değil. Çok lüks aramıyorsanız ve sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız tereddüt etmeden tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Haziran 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler gultekinahmet
22 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Birdaki gelişimde kesinlikle bu otelde yine kalırım.temiz rahat güvenilir.personel güler yüzlü ve samimi.çarşı merkezine 100m 5*oreller deki temizlik ve rahatlık var odalarında.daha hakvaltısını görmedim ama konsepte aykırı olacağını düşünmüyorum.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
Teşekkürler 869ahmetu
8 Ocak 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

19 ve 20 aralık tarihlerinde yaklaşık 11 kişi kaldığımız otelde,odalar çok iyiydi,personel güler yüzlü ve yardımsever,kahvaltı mükemmel,fiyatları uygundu.Müdürümüz Kenan Bey ve Tüm personele teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Aralık 2014
Teşekkürler AKINFARSAK
21 Nisan 2014 tarihinde yorum yapıldı

2 geec konakladım. Temizliği,personelin ilgisi falan çok iyiydi. Ben genelde sorun çıkartabilen bir müşteriyimdir ama burada gerçekten sorun yoktu. Otelin konumu çok iyi değil fakat bu fiyata bu kalite ve temizlikte otel bulmak mümkün değil. Çok lüks aramıyorsanız ve süprizle karşılaşmak istemiyorsanız tereddüt etmeden tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Şubat 2014
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti