ayşe

Adana’da kalınabilecek güzel bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Oteli doğumgünüm nedeniyle tercih ettik,tam merkezde olmasa da merkeze oldukça yakın bir yerde,tertemiz ve güzel bir otel,kahvaltısı çok güzeldi,çok memnun kaldık,tek sıkıntı otelin olduğu ara sokakta bulunan bar’dan gece gürültülü müzik gelmesi idi,tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Riva Resatbey Luxry Hotel noktasına 1.1 km mesafede
HOTEL ADANAVA
Riva Resatbey Luxry Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Riva Resatbey Luxry Hotel noktasına 7.8 km mesafede
Adana bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/89 yorum
10 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu çok güzel, araç ile her yere 10-15 dk mesafede, otel çalışanları çok güleryüzlü ve çok kibar , kahvaltısı da güzel, çarşaflar mis gibi kokuyordu şu zamana kadar kaldığım otellerde hiç böyle mis gibi kokan bir yatakta yatmadım, harikaydı çalışanlara teşekkür ederiz, bir sonraki konaklamada da burayı tercih edeceğiz

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler cereny299
4 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

29,05,2022 tarihinde bir gece bu otelde kaldık. çalışanları dahil her konuda çok güzel bir oteldi. ödediğiniz paradan cok daha fazlasını size veriyor.açık büfe kahvaltıda yok yok. gayet doyurucu
fazlası ile memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
1  Teşekkürler fikretoguz
23 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok amatör çıkış yaptığımız anda resepsiyon görevlisi bizi bekleterek mini barı kontrol ettirdi.Çok yanlış bir tarzdı.O kontrolü yapacaksa bize hissettirmeden yapmalılar. Bir daha tercih etmeyeceğim bir mekan..

Konaklama tarihi: Nisan 2020
Teşekkürler mukomfm
25 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2021 Şubat ayında 1 gece konaklama yaptım. Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Korona için gerekli önlemler alınmış bir otel. Seyhan’da oldukça merkezi, adliyeye kısacık yürüme mesafesinde. Kaldığım oda 1. Katta standart oda idi. Sigara içilmeyen oda tercih etmeme rağmen içeri girdiğimde yoğun bir şekilde sigara kokuyordu. Ama genel olarak temizdi, yatak inanılmaz rahattı. Adana’ya tekrar gidersem yine burada ancak daha yüksek katta ve corner denilen köşe odada konaklamayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
Teşekkürler sinematalayin
28 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş seyahatimde 3 gün konakladım. Temiz düzgün ekonomik bir otel.
Bundan sonraki Adana seyatlerimde hiç başka yere bakmadan direk tercih edeceğim bir otel.
Konumu cok iyi. Personel ilgili.
Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.
Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Ekim 2020
1  Teşekkürler keremcans