alikutay870

Doubletree By Hilton Adana, Adana’ya gittiğinizde hem konum hem otel kalitesi hem de çalışanlar açısından harika bir yer

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 28 Kas 2023
Adana’ya gittiğinizde kalmak için hem konum hem otel kalitesi hem de çalışanların nezaketi açısından gerçekten harika bir otel, memnun kalacağınıza eminim, çevresinde rahatlıkla yürüyüşle birlikte alışveriş yapabilirsiniz.
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 29 Kas 2023
Sayın alikutay870

Otelimizde yapmış olduğunuz konaklama neticesinde bu güzel görüşlerinizi bizimle paylaştığınız ve beklentilerinizi karşıladığımızı bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Hilton kalitesini sizlere yaşatabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Doubletree By Hilton Adana noktasına 1.0 km mesafede
Doubletree By Hilton Adana noktasına 1.3 km mesafede
Doubletree By Hilton Adana noktasına 1.6 km mesafede
Doubletree By Hilton Adana noktasına 6.9 km mesafede
Doubletree By Hilton Adana noktasına 1.2 km mesafede
Adana bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/189 yorum
17 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

İş nedeniyle sık seyahat ediyorum ve Adana ziyaretlerinde mutlaka bu oteli tercih ediyorum. Kurumsal bir yapı olmasına rağmen ev sıcaklığında yakınlık sunuyor. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Kısacası verdiğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz

Oda ipucu: Lokasyon çok iyi, konaklama için herşey ideal. Verdiğiniz ücretin karşılığını alırsınız
Teşekkürler Okan T
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro mete ARAY - Doubletree By Hilton Adana, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Kasım 2023

Sayın okant760 ,

General Manager

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Adana'ya iş için veya aile ile gezmek için gittiğimde kaldığım tek oteldir. Şehrin en işlek yerinde olmasına rağmen sessiz olması dikkat çekicidir. Temizdir ve çalışanların ilgisi üzerinizdedir. Sorun yaşamıyorum.

Teşekkürler Beyhan Y
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro mete ARAY - Doubletree By Hilton Adana, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Kasım 2023

Sayın 527beyhany ,

29 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Belboyundan resepsiyonistine, nöbetçi müdüründen kahvaltı salonu çalışanlarına kadar herkes çok ilgili. Ben Adana'da 7 farklı otelde kaldım. Büyük çoğunluğu 5 yıldızlıydı. Kesinlikle en iyisi Hilton Double Tree. Otel mekânların yoğun olduğu, merkezî bir konumda. Akşam geç saate kadar dışarda vakit geçirip yürüyerek otele dönebilirsiniz. Otelin spor salonu tam donanım ve techizata sahip.

Teşekkürler ahmet_T2714IW

Sayın ahmet_T2714IW ,

24 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Adanaya geldiğimde konakladığım tek hotel burası. Kendinizi değerli hissetiğimiz bir yer. Lokasyonu çok iyi.Hizmeti olsun hotelin kendisi olsun çok iyi. Odalar, spor salonu ve Restorant 5 yıldız. Herkese tavsiye ederim.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler hsnyy1905
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro mete ARAY - Doubletree By Hilton Adana, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ekim 2023

Sayın hsnyy105,

19 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanların kibar güleryüzlü ilgili ve her zaman saygılı bir ekip teşekkürler
Şehir içinde ve çevresinde çok eğlenilecek yerlerin olması harika
Temizlik için 10 puan veriyorum
Ayrıca ses yakıtımı harika