Akın B
Hatay İli, Türkiye

Butik otel güzelliği

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 17 Eki 2019mobil cihaz aracılığıyla
Eski Tepebağ evlerinin ( Konak) restore edilmesi ile yapılmış,Taşköprü ve Seyhan nehri kıyısında güzel temiz ve kalınabilecek bir butik otel. Kaldığımız oda biraz küçük olsada büyük ve süit odaları varmış. Odayı temiz ve hijyenik buldum. Personel saygılı ve ilgiliydi. Kahvaltının self servis olmaması ve her masaya ayrı ayrı özenle servis edilmesi gayet iyiydi. Gayet memnun kaldım. Tekrar kalmayı düşünüyorum
Konaklama tarihi: Ekim 2019
otelin lobisi
Hotel Bosnalı noktasına 2.9 km mesafede
Hotel Bosnalı noktasına 0.7 km mesafede
Hotel Bosnalı noktasına 1.1 km mesafede
Adana bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/76 yorum
9 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Toplam üç kez birinde iki aile olarak konakladığımız otel konforlu, temiz ve anlayışlı bir işletme. Konum olarak resimlerdeki gibi bahçe içerisinde değil, yeşil alan ve nehir kıyısı ile arasından Karayolu geçiyor.

Konaklama tarihi: Mart 2019
Teşekkürler Ali T
4 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Şehrin en güzel yerinde otel açacaksın, başına da iş bilmeyen insanları yerleştireceksin... Olacak iş değil! Memnuniyet belirtisi bile gösteremiyoruz, yazık ettiler tatilimizi... bir daha da ne giderim ne de tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler muhammedorhan
26 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda genişliği & tavan yüksekliği, bakımlı binası & odası, konforlu yatağı, karakterli personeli, manzara keyifli terası, makul fiyat politikası her şeyi ile eksiği olmayan fazlasını bulabileceğiniz Adana’da tek konak otel olan bu mükemmel fırsat otelini kaçırmayın derim, birde kahvaltı restoran alanında masanıza kadar servis edilip sizi şımartıyorlar ;)

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler mrtozgun
7 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Nisan ayının son haftası ailemle birlikte konakladık. Tarihi bir konak çok güzel restore edilmiş. Odaları geniş. Taşköprü'nün yanı başında, sinema müzesinin yanında yer alıyor. Kahvaltısı serpme olup, doyurucu ve güzel bir sunumu var. Kahvaltılıklarının hepsi kaliteli. Terasının manzarası keyifli, Taşköprü ve Sabancı camine bakarak yemek yemek keyifli. Biz akşam yemeğimizi bu terasta yedik, tavsiye ederim. Konak olduğu için yürürken zaman zaman ses çıkarıyor ama rahatsız edici değil, bu tür konaklarda genelde olan bir durum ama ilk defa konaklayanlar için sorun olmasın diye belirtiyorum, bizler için hiç sorun olmadı. Otel yerine böyle bir konakta kalmayı iyi ki tercih etmişiz. Otele girişimizden çıkışına kadar yardımcı olan Bilal beye, rezervasyonumuzu yapan Duygu hanıma ve diğer tüm çalışanlarına ilgileri, samimiyetleri için teşekkür ederiz. Çok güzel 2 gün geçirdik, evimizde gibi hissettik. Adana'ya yine gelirsem kesinlikle birinci tercihim yine bu otelde kalmak olacaktır. Hizmet kalitenizin hiçbir zaman değişmeden devam etmesini dilerim.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
Teşekkürler Muge_Bursa
Genel Müdür SELÇUK Y - Hotel Bosnalı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Mayıs 2019

Güzel yorumunuz için ben ve ekip arkadaşlarım adına Teşekkür ederim.

8 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sinema muzesinin yaninda Adana'nin tek tarihi konak oteli. 12 odalı genis ve temiz odalar. Teras ı Taşköprü Seyhan nehri muhteşem manzaralı güleryüzlü personeli ve kibar işletme müdürü Selçuk bey teşekkürler

Konaklama tarihi: Mart 2019
2  Teşekkürler BaharGuven