Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Adana da gidilebilecek temiz ve rahat bir otel, internette sıkıntı çekmedim. Fiyat ve fayda maksimizasyonu oldukça başarılı. Akşamları menü çıkartıyorlar, fiyatları da oldukça uygun. Otelin konsepti tam seyahat edenler için tasarlanmış gibi.
Konaklama tarihi: Ekim 2012
Oda İpucu:Rezervasyon yaptırmada geç kalmayın, ben zor oda buldum. Sanki Adana orada kalıyor..
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
eliasaoun adlı kullanıcıdan Otel Le Grand hakkında bilgi alın
ememsan
West Midlands, İngiltere
22 Temmuz 2012 tarihinde yorum yapıldı
Oda ipucu: Best to wait until they finish the renovation? scaffolding all the front of the hotel -- if your room is facing at the back, it might be another story
Konaklama tarihi: Temmuz 2012
Uyku Kalitesi