Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa
Fiyatları Göster
Tasarruf etmekten hoşlanıyor musunuz? En uygun fiyatları bulmak için 200’e yakın sitede arama yapıyoruz
Yakınlardaki Oteller
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Otopark
  • Kahvaltı dahil
Jamahal Private Resort & Spa(Jimbaran)
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Havuz
  • Restoran
The Open House(Jimbaran)
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Otopark
  • Kahvaltı dahil
Yorumlar (845)
Yorumları filtrele
845 sonuç
Gezgin puanı
758
63
13
7
4
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
758
63
13
7
4
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
FiltreleTüm diller
Liste güncelleniyor...
2-7/845 yorum
Yorum Zamanı: 13 Temmuz 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Balayı için tercih ettiğimiz otel mükemmeldi. Çalışanlar çok ilgiliydi. Otelle ilgili olmasa bile her konuda destek oldular. Motor kiralasak derken hemen motoru getirmişler bile :) oda hizmetleri de çok iyidi. Sizin odadan çıkışınızı takip edip hemen o arada odayı temizliyor ve size kesinlikle rahatsızlık vermiyorlar. Fiyata dahil olan masaj çok iyidi. Masajda Türkiye'de çalışmış birisi vardı, ismini hatırlayamadım ama çok tatlıydı. Dini hassasiyetleri olanlar için de ideal. kesinlikle özel villa ;) birde kadınlara ibuu erkeklere babak deyişleri var çok çok nazik ve kibarlar... çok teşekkürler.

Konaklama tarihi: Mart 2017, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler Ayşenur M
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Made-Karta - Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Temmuz 2017
Google Çevirisi

Dear Aysenur M,

Warmest Greetings from Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa!

First and foremost, we would like to thank you for staying with us at Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa and for writing a positive review on Tripadvisor about us.

We are really delighted to learn that you had a memorable experience during your honeymoon stay in our property recently and highly appreciated for your kind compliment to our property and service particularly our team. We strive forward to deliver the best service possible to all our guests and to ensure their comfort during their time with us.

We most definitely look forward to welcoming you back to stay in Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa in near future.

Yours Sincerely,

Karta
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 20 Haziran 2017

Mayıs Ayında balayı için gittiğimiz, 6 gece konakladığımız ardından Ubud'da devam ettiğimiz maceramızın ilk durağı ve son derece memnun kaldığımız oteldir Kayumanis Jimbaran. Balayı için klişeleşmiş başka yerlere göre doğanın ve farklı bölgelerdeki insanların yerel inanışlarını görüp tanıyıp görebileceğiniz yerlerdendir Bali.

İstediğiniz her ne olursa olsun son derece yakın , işbitirici ve samimi bir şekilde hizmetlerini sunuyorlar. Onlar için özel olduğunuzu sadece görev bilincinde değil bunu istiyerek yaptıklarını hissediyorsunuz. Yemeklerde ki çeşitlilik , özel villalarına gün içerisinde yaptıkları temizlikler, kahvaltı servisler vs vs , şımarmak için herşey.

Bu gibi yerlerde ( doğayla bütünleşik ) geçmişten beri , yaşam daha çok betondan uzak olduğundan dolayı yaşam alanları resimlerden de görüldüğü üzere bambu, palmiye ağaşlarının yaprakları vs gibi bitkilerin kurutulması sonucu yapılıyor. Bu da bir takım canlıların barınmasına elverişli oluyor.

Aklınıza kesinlikle yılarlar böcekler gelmesin , tesisin kendi içerisinde ve genel olarak mahallenin sivrisineklere ve diğer haşerelere karşı ilaçlaması oluyor. Sadece geckolara karşı ( küçük kertenkeleler) bir çözüm yok onlarda zaten size bakar sizde onlara bakarsınız zararsız canlılar.

Ve son olarak kesinlikle unutmadan butler alarak adanın belli başlı bütün iconic yerlerini gezin , hayvanat bahceleri, tapınaklar, parklar bahceler. Bizim adamımız EDİ ile dolu dolu 2 gün geçirdik ve son derece memnun kaldık, ingilizceleri oldukça iyi ve çok güzel iletişim kurabiliyorsunuz. Tek kelime ile bu güzel anımızda sizler gibi güzel insanlarla balayımızı renklerdiğimiz için çok mutluyuz.

Gidin görün ve son demine kadar yaşayın, Sevgiler.

Bapak Ali - İbu Melda

  • Konaklama tarihi: Mayıs 2017, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler areroglu
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Made-Karta - Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Haziran 2017
Google Çevirisi

Dear Areroglu,

Warmest Greetings from Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa!

First and foremost, we would like to thank you for staying with us at Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa and for writing a positive review on Tripadvisor about us.

We are really delighted to learn that you had a memorable experience during your honeymoon stay in our property recently and highly appreciated for your kind compliment to our property and team particularly Edi who has taken care of you. We strive forward to deliver the best service possible to all our guests and to ensure their comfort during their time with us.

We most definitely look forward to welcoming you back to stay in Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa in near future.

Yours Sincerely,

Karta
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 12 Ocak 2017

Cok fazla uzatmadan hayatımızın en güzel tatillerinden birini yaptık diyebilirim. İnanılmaz yakın ve ilgili personel,inanılmaz zevkli yapılmış villalar ve harika bir komplex.Biraz kurumsal bir tesis ama yinede samimi olduklarını söyleyebiliriz. Harika bir tatil istiyorum diyen herkese ısrarla tavsiye ediyoruz.
Tesekkürler sevgili Kayumanis calisanları.
Ve en büyük teşekkürde hotel menajeri MERTADA ve sevgili şöförümüz YERLI ye.
Sayelerinde tatilimiz cok daha güzel geçti.
Mehmet & Selin

Oda İpucu: 1 Bedroom Pool villa
  • Konaklama tarihi: Kasım 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Mehmet C
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Made-Karta - Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear Mehmet C

Warmest Greetings from Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa!

First and foremost, we would like to thank you for staying with us at Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa and for writing a positive review on Tripadvisor about us.

It's very pleasure for having your feedback and great to know that in overall your experience was memorable one in our property. We highly appreciated for your feedback toward our service particular Mertada & Yerli. We strive forward to deliver the best service possible to all our guests and to ensure their comfort during their time with us.

We most definitely look forward to welcoming you back to stay in Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa in near future.

Yours Sincerely,

Karta
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 3 Temmuz 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Muhteşem bir balayı, muhteşem otel ve konum. Giderseniz hiç bir pişmanlık yaşamayacağınıza eminim. Özellikle otel çalışanları ve ilgisine söyleyecek söz bulamıyorum. Güler yüzleri ve yardımseverlikleri şuana kadar gittiğimiz hiç bir otelde yoktu. Temizlik desen tek kusuru bile yoktu. Günde 2 kere oda temizliği ve minibar değişimi yapıldı. Ayrica özel tur rehberliği sağlıyorlar ve tüm Bali'yi gezdiriyorlar. Hiç bir zorluk yaşamadık. Tekrar gitsek kesinlikle yine Kayumaniste kalırız!

Konaklama tarihi: Haziran 2016, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler cansuocal
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Made-Karta - Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Temmuz 2016
Google Çevirisi

Dear Cansuocal,

Warmest Greetings from Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa!

Firstly, we would like to thank you for staying with us at Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa and for writing a positive review on Tripadvisor about us.

We are very delighted to learn that you had a memorable honeymoon experience during your stay in our property recently. Highly appreciated for your positive feedback toward our staff and facilities. We strive forward to deliver the best service possible to all our guests and to ensure their comfort during their time with us.

We most definitely look forward to welcoming you back to stay in Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa in near future.

Yours Sincerely,

Karta
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 12 Ağustos 2015 mobil cihaz aracılığıyla

İçinizde sıfır endişe ile gidin, verdiğiniz her kuruşa sonuna kadar değecek... Hazır gitmişken orda görevli Mertada'ya benden selam söyleyin, kendisine herşekilde güvenebilirsiniz... Şunu da belirtmek isterim değerli arkadaşlar, belli hassasiyetlere sahip insanların gidebileceği en iyi oteldir.

Konaklama tarihi: Ağustos 2015, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler se e
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Made-Karta - Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2015
Google Çevirisi

Dear See,

Warmest Greetings from Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa!

First and foremost we would like to thank you for staying with us at Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa and for writing such a positive review on Tripadvisor about us.

We are delighted to learn that you had perfect time during your stay with us recently. Highly appreciated for your positive feedback toward our staff especially Mertada and facilities in villa.

We strive to deliver the best service possible to all our guests and to ensure their comfort during their time with us.

We most definitely look forward to welcoming you back to stay in Kayumanis Jimbaran Private Estate and Spa in the not too distance future.

Yours Sincerely,

Karta
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın