Bircan Ş

Rezalet bir otel

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 21 Tem 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otele 17 Temmuz 23 tarihinde giriş yaptık . 3 gün konakladık 2.gün lobide 2 yaşındaki kızım şekerlik kırdı diye otel görevlisi ceza olarak bizden 10 Lari yani 110 tl istedi biz 2 yaşındaki çocuğun bunu bilmeyerek yaptığını anlattık fakat dinlemediler oda numaramız 711 şikayetimi tüm sitelere yazacağım otelden ve personelden hiç memnun kalmadık . 3 aile olarak gittik bu otele gittiğimize pişman olduk
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Oda İpucu: Kesinlikle gidilmemesi gerekiyor resepsiyonda çalışanlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyor .
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 0.7 km mesafede
Three-Bedroom Apartment
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 2.0 km mesafede
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 5.3 km mesafede
Açık havuz
Batum bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/233 yorum
16 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz Tiflis’ten Batum’a trenle geldiğimiz için tren garına yakın bir mevkide bulunan, 5 yıldızlı olduğu için tercih ettiğimiz bir oteldi. Ancak çok da 5 Yıldızı hakettiğini düşünmüyorum. Odalar çok geniş ve ferah, balkonlu odalarının olmaması dezavantaj. 2 çeşit oda tipi var. Biz şehir manzaralıdan 2 oda ayırmamıza rağmen 1 odayı deniz manzaralı olarak upgrade ettikleri için teşekkür ederiz. Avantajları odaların ve banyoların genişliği, Casino hemen otelin altında ve otelin içinden giriş mevcut. Change ofis otelin içinde var. Restaurantları geniş ve çok fazla çeşitli kahvaltı bulunmakta. Dezavantajları ise Spa center fiyatları yüksek. Masajdan memnun kalmadım. Odaya ilk girdiğimizde yerler kirliydi ve bademler vardı. Hijyen açısından çok memnun kalmadım. Tuvaletlerinde havalandırma sanırım mevcut değil ve ilk odaya girdiğimizde tuvalette ağır bir koku vardı. Deniz manzaralı odada konaklayan arkadaşlarımızın odalarında havlu yoktu, defalarca istenmesine rağmen boy havlusu maalesef ki gelmedi. En son resepsiyona inerek istedik ve öyle elde edebildik. Merkeze çok yakın değil. Biz olabildiğince her yere yürüyerek gitmeye çalıştık ancak yağmurlu havalarda maalesef yürümek mümkün değil. Deniz manzaralı odaları muhteşem manzaraya sahip. 🌍

Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler dilekcan_2014
31 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kısa da olsa güzel bir geziydi odalar ferahtı be de geniş manzara güzeldi ve kumarhane de keyifli ve kazançlı bir seyahatti personel güleryüzlü ve ilgiliydi restoran ve kahvaltı gayet güzeldi konum da oldukça iyi idi

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler serdar t
5 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

konumu cok güzel. odaları ferah ve temiz va yatakları cok rahat . casinosunda yanımızda getirdigimizden daha fazla para ile cıktık kazançlıydık yada şanslı . güleryüzlüler ve türkçe bilen personelleri var sahibi türkmüş ve yemeklerinde domuz eti yok gönül rahatlıgıyla konaklayabılorsınız

Konaklama tarihi: Mart 2020
Teşekkürler aysunkolkiran
1 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

İş için geldiğimiz oteli çok beğendim havaalanına çok yakın odalar ferah bakımlı şık ve temiz biz suit odada kaldık manzarası süperdi.Casinosu da güzel.Kahvaltısı güzel tavsiye ederim .Çalışanlar çok sıcakkanlı ve misafirperver. Konserler oluyormuş tekrar gelmek isterim...

Konaklama tarihi: Aralık 2019
1  Teşekkürler ozlmlci
21 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba arkadaşlar ,
Öncelikle BATUM ile ilgili bir kaç yorum paylaşmak istedim. Yoruma bu otel ile başlamak istedim. Otel konumu deniz kenarında fakat Batum’un kötü bir konumunda Ve muhitinde bulunuyor. Zaten her yer çok yakın. Otelde Türkçe konuşanlar var çok yardımcı oluyorlar. Daha öncede bu otelde kalmıştım yangından dolayı 1,5 yıl kapalı kaldı. Açıldıktan sonra ilk kez gittim fakat dekoru biraz eskimiş. Kahvaltısı var herke için yiyecek bir şeyler bulunuyor. Fakat bizim kahvaltı kültürümüze göre yeterli değil. Yatak konforu iyi , banyo temiz ve çok kullanışlı. Akşam otelde yemek yemek istedik fakat yemekler çok geç geldi. Casino oyun makinaları Ve canlı masaları yeterli.
Gelelim Batum ile ilgili bir kaç yorum yapmak isterim. Taksilere kesinlikle güvenmeyin. İnsanlar sürekli gergin vaziyetteler. Kimseyle tartışmamanızı öneririm. Sanki her an kavga etmek ister gibiler. Sakın polis ile ilgili işiniz olmasın yandınız!!! Derdinizi anlatana kadar mahvolursunuz. Alkollü araç kullanmayın çok ağır cezası var. Şakın araç kiralamayın gerek yok taksi ile pazarlık yaparak daha ucuza gelir. Rent a Car’lar müthiş kazıklama eğilimindeler. İnan’ın bir sürü bahane ile karşınıza çıkıyorlar. Bir kaç kez başıma geldi ve sonuç olumsuz.
Umarım faydalı olmuştur.

Konaklama tarihi: Kasım 2019