hasan s
Gaziantep, Türkiye

Güzeldi.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Ağu 2017mobil cihaz aracılığıyla
Mestia gezisi sonrası bir gün konakladık. Kumarhane olarak bölgenin en büyüğü. Kalite oldukça iyi idi. Odalar süper değil ama memnun olunacak kalitede. Kahvaltı da size seçenekler sunabiliyor. Sonuçta memnun olarak ayrıldığımız bir oteldi.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
The Grand Gloria Hotel
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 3.6 km mesafede
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 1.2 km mesafede
JRW Welmond Hotel & Casino noktasına 4.5 km mesafede
Batum bölgesindeki diğer otellere bakın
17-22/233 yorum
22 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Karadeniz Turu kapsamında Batum'da bu otelde kaldık. Kaldığımız oda şahane bir tasarıma ve konfora sahipti. Geniş, refah, modern ve lüks tasarımıyla Batum'da kalite hissini yarattı. Kahvaltıdaki seçenekler de gayet iyiydi. Biz çok beğendik.

1  Teşekkürler ogyildirim
21 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tur şirketi ile 1 gece konakladık.3 kişi olduğumuz halde 2 tek kişilik yatak vardı,resepsiyon'a ilettik 3.yatak açıldı.Otel şehrin önemli yapılarını ,deniz ve şehir manzarasını gören ,konforlu ve genel konsepti güzeldi.Kahvaltıda omlet bile yapılıyordu,bence yeterliydi.Tavsiye edebilirim.

Teşekkürler nturan71
17 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Batum'un merkezinde sahilde beş yıldızlı konfor.Standartlar yıldızını hakediyor.Odalar geniş,asansörler hızlı ve sessiz.Spa merkezi ve havuz denize karşı güzel bir konumda.Fiat fayda dengesi birazcık yüksek.Tekrar tercih edilebilir.

Teşekkürler FarAway33623037688
12 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kültür turu kapsamında bir gece kaldığımız bu otel manzarası, temizlik, yemek ve güleryüzlü servisiyle benden on numara aldı. Kalitesini her santimetrekaresinde görebileceğimiz en güzel otellerdendi. Şehri ve limanı kuşbakışı izleyebileceğiniz enfes bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Soner Y
28 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel şehir merkezine çok yakın hatta şehir merkezinde denilebilir. Girişten itibaren güler yüzle karşılanmak ve otel çalışanlarının yabancı olmasına rağmen Türkçe biliyor olması çok memnun edici. Kahvaltı menüsü oldukça çeşitli. Odalar temiz ve çok geniş. Ferah bir ortam. Kaldığımız odanın tuvalet ve banyosu yeterince geniş ve temizdi. Memnun ayrıldık.

Konaklama tarihi: Haziran 2017
Teşekkürler Busrakahraman
Guest Relations Manager Nino M - JRW Welmond Hotel & Casino, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2017

Sevgili Busra,

Öncelikle, otelimizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ayrıca, yorum yapmak için değerli zamanınızı harcadınız için de teşekkürler.

Sizi karşılamak ve sizlere hizmet vermek şansımız oldu için çok mutluyuz.

Umarız tekrar sizi görmek şansımız olur.