Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Müsaitlik hakkında bilgi edinmek için konaklama yeriyle iletişime geçin.
Benzer özellikte başka oteller mevcut.
Tümüne bakın
Cansu Duran Ş
Trabzon, Türkiye

Hizmet yetersiz, hijyen orta.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 1 Oca 2024mobil cihaz aracılığıyla
Manzara harika, panorama oda da konakladık. Hizmet yeterli değil, ilgisizler. Odalarda bir otelde bir oda da olaması gereken hiç bir şey yok. Hijyen orta, hizmet 👎🏻 İlgisizler. Batum a tekrar gitmeyi düşünmüyorum, gidersem de tekrar tercih eder miyim meçhul. ..
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Bu yorumla ilgili bir sorun mu var?
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 Şub 2024
Dear Cansu,
Thank you for taking the time to leave a review. We apologize for not leaving a lasting impression during your stay with us due to extremely high occupancy on New Year's. We are deeply sorry that you were not satisfied with your experience and we hope to have the opportunity to welcome you back soon, so we can provide a more positive experience.
We apologize for any inconvenience caused and we look forward to the chance to welcome you back to Orbi City Hotel Official in the future.
Best Regards,
Guest Relations Team
Bu yanıt, bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletmeler için verilen rezervasyon tekliflerinin kayıtlarında, ortaklarımızın bize ödediği ücretler hesaba katılır. Gösterilen fiyatlar oda türlerine göre değişiklik gösterebilir. Gösterilen fiyatlar; kullanıcının arama yaptığı an itibarıyla ortaklarımız tarafından sağlanan ve mevcut oda türleri içindeki en ucuz oda türüne karşılık gelen, mümkün olan en düşük fiyatlardır.
Yakınlardaki Oteller
₺5.041
Tam ücret iadesi yapılabilir
Ön ödeme gerekmez
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺5.041
Orbi City Batumi noktasına 0.3 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Three-Bedroom Apartment
₺4.554
₺4.328
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺4.328
Orbi City Batumi noktasına 1.5 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Deniz kıyısı
Exterior
₺7.620
  • Courtyard
  • Hotels.com
  • Booking.com
Orbi City Batumi noktasına 0.4 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Hotel exterior
₺8.070
₺7.892
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Radissonhotels.com
    ₺8.070
Orbi City Batumi noktasına 2.6 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
₺4.097
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺4.097
Orbi City Batumi noktasına 1.7 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ₺4.064
  • eDreams
Orbi City Batumi noktasına 0.6 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Outside Pool
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ₺4.564
  • Vio.com
Orbi City Batumi noktasına 0.3 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ₺2.669
  • Expedia.com
    ₺2.777
Orbi City Batumi noktasına 2.8 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ₺5.146
  • Expedia.com
    ₺5.899
Orbi City Batumi noktasına 3.1 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Batum bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (214)
Yorumları filtrele
215 sonuç
Gezgin puanı
125
30
12
13
35
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
125
30
12
13
35
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/215 yorum
29 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 kişilik yatak banyo ve balkon çamaşır makinası, su ısıtıcı, yemek için ocak, mini buzdolabı var. Marketten alıp kendi yemeğini yapabilirsin. 2023 sonu itibarıyla oda fiyatı 40 USD doları. 2 kişilik yatak çok rahat. Resepsiyonda İngilizce ve Türkçe bilen personel var.

Oda ipucu: Batum da uygulama üzerinden taksi çağırmak en ucuz yöntem. Orbi personelinden yardım alabilirsiniz
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler ayhanaykanat
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ocak 2024
Google Çevirisi

Dear ayhanaykanat,

Thank you for taking the time to share your feedback following your recent visit at Orbi City Hotel Official.

We are always pleased to receive wonderful reviews such as yours. My team and I are thrilled to read that you enjoyed your experience with us.
Your flattering remarks about the service rendered by our colleagues will surely be passed on to them.

Best Regards,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok temiz, bir gece konakladık herşey güzeldi. Türk olarak gitmemize rağmen burdaki çalışanların türkçe bilerek yardımcı olmarı bize faydalı oldu. Keti , mariam hanım ve mukhram bey e teşekkürlerimizi iletiyorum. Çok güzel ağırladılar :) batuma gelirseniz mutlaka konaklamanızı burda yapın :)

Konaklama tarihi: Aralık 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Anıl Ü
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Aralık 2023
Google Çevirisi

Dear Anıl Ü,

Thank you so much for taking the time to share your positive experience at Orbi City Hotel Official. We are delighted to hear that you enjoyed your stay and will definitely pass your appreciation towards our colleagues.

It's our constant endeavor to provide our guests with a memorable and comfortable stay, and your feedback is a wonderful acknowledgment of our efforts.

Kind Regards,
Guest Relations Team,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok beğendim 2. Kez geliyorum çalışanların yardımları da çok inanılmazdı hem Türkçe hem İngilizce olarak yardımcı oldular özellikle keti hanım odamı bulmamda ve eşyalarıma yardımcı oldu her şey için teşekkürler

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Seaside35595525103
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2023
Google Çevirisi

Dear guest,

Thank you very much for sharing your valuable experience at Orbi City Hotel Official with us. Delighted to know that Ms. Keti was on hand to help you.

It would be our pleasure to welcome you back in the near future for another wonderful visit.

Best Regards,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
10 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel ve temiz bir hotel resepsiyondaki karşılama güler yüz çok samimi geldi özellikle bu 3 kişi KETİ,ANDRİ,AMİNA çok tatlı ve sıcak kanlı Türkçe biliyorlar tekrar gelirsem yine kalırım manzara süper

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler Dorukhan G
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2023
Google Çevirisi

Dear Dorukhan,

We are so grateful for your kind words and it was an absolute pleasure for the team to welcome you to Orbi City Hotel Official.

We are always keen to help make our guests experience the best possible.

Best Regards,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
9 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Batum da ilk seferim. Herşey çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim. Otelin konumu merkeze çok yakın. Personel çok ilgili.
Herkese buraya gelip Orbi D Block'ta kalarak Batum'un tadını çıkarmalarını tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Anıl K
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2023
Google Çevirisi

Dear Anıl,

Thank you so much for sharing your wonderful experience at Orbi City Hotel Official. We're delighted to hear that you had such a fantastic time during your stay.

We look forward to welcoming you back in the future for more unforgettable experiences.

Best Regards,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın