Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Müsaitlik hakkında bilgi edinmek için konaklama yeriyle iletişime geçin.
Benzer özellikte başka oteller mevcut.
Tümüne bakın
Emine T

Viziting

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Tem 2023
D blokda kalıyorum. Karşılama çok iyiydi ve çok yardımseverlerdi. Oda çok temiz ve ferahtı. Manzara çok güzeldi. 26. Katta kalıyorum ve deniz çok güzel görünüyor. İlk geldiğimde elektirikde sorun yaşadım ve hemen yardım ettiler.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
5 baloncuk üzerinden 5,0Değer
5 baloncuk üzerinden 5,0Yer
5 baloncuk üzerinden 5,0Hizmet
Bu yorumla ilgili bir sorun mu var?
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 Ağu 2023
Dear valued guest,

First of all, thank you for taking your precious time to provide such a wonderful review about your experience at Orbi City Hotel Official.
Our goal is to provide amazing adventures and everlasting memories to each and every guest.
Looking forward to welcoming you again.

Best Regards,
Guest Relations Team
Bu yanıt, bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletmeler için verilen rezervasyon tekliflerinin kayıtlarında, ortaklarımızın bize ödediği ücretler hesaba katılır. Gösterilen fiyatlar oda türlerine göre değişiklik gösterebilir. Gösterilen fiyatlar; kullanıcının arama yaptığı an itibarıyla ortaklarımız tarafından sağlanan ve mevcut oda türleri içindeki en ucuz oda türüne karşılık gelen, mümkün olan en düşük fiyatlardır.
Yakınlardaki Oteller
₺12.295
Tam ücret iadesi yapılabilir
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
Orbi City Batumi noktasına 1.5 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Havuz
Exterior
₺8.971
Marriott Bonvoy’dan Şimdi Yer Ayırtın
  • Tripadvisor
    ₺8.964
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ₺8.964
Orbi City Batumi noktasına 0.4 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Hotel exterior
₺10.615
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺10.615
Orbi City Batumi noktasına 2.6 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ₺4.595
  • Expedia.com
    ₺6.329
Orbi City Batumi noktasına 0.6 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ₺3.258
  • Expedia.com
    ₺3.432
Orbi City Batumi noktasına 2.8 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Outside Pool
One Key ile ödül kazanın
  • Expedia.com
    ₺5.849
  • ZenHotels.com
    ₺5.124
  • Booking.com
Orbi City Batumi noktasına 0.3 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺2.920
  • Priceline
Orbi City Batumi noktasına 2.4 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Havuz
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ₺5.256
  • Priceline
Orbi City Batumi noktasına 3.1 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
One Key ile ödül kazanın
  • Expedia.com
    ₺7.527
  • ZenHotels.com
    ₺5.789
  • Booking.com
Orbi City Batumi noktasına 11.0 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Batum bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (222)
Yorumları filtrele
222 sonuç
Gezgin puanı
126
32
14
13
37
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
126
32
14
13
37
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
10-15/222 yorum
15 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Orbi D1 Otel gayet güzeldi, deniz manzarası şahane. Konum olarak Carfure a yakın. Giriş ve çıkışta kayıt ve ödeme için bana dil problemimize rağmen yardımcı olmaya çalışan, yaşadığım problemi çözen Duda, Eka, Niha, Çali’ye ekstra teşekkür ediyorum. İstanbuldan Burcu sizi hep iyi ve güzel insanlar olarak hatırlayacak. ❤️

Oda ipucu: Merkeze biraz yürümeniz gerekiyor Ali ve nino için. Carfura yakın 10dk. Otel gayet şık ve güzel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Burcu M
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Guest Services / Front Office Nino Nikolaishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ağustos 2023
Google Çevirisi

Dear Burcu,

First of all, thank you for your such an amazing feedback, we will definetely pass it to our colleagues.
We ared extremely happy that your stay was pleasant and to your satisfaction. The comfort of our guests is our priority and we want to make every guest's stay in Orbi City Hotel Official a memorable one by providing outsanding services.

Looking forward to having you in our hotel soon.

Best Regards,
Guest Relations Team,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
2 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

mükemmel manzarası olan, konum olarak çok iyi yerde olan bir otel. oda tertemiz tuvalet banyo tertemiz. yemek yapabilmeniz için elektrikli bir ocağı ve ufak tefek mutfak eşyaları ve su ısıtıcısı var. oda interneti gayet iyi. yürüme mesafesinde bütün batumu gezebileceğiniz bir konumda. 6 adet asansör inanılmaz hızlı. üst katları kesinlikle tavsiye ederim. 3 bloktan oluşuyor. her birinin manzarısı birbirinden güzel. toplamda 53 katlı bir kompleks.

Oda ipucu: üst katları tercih ederseniz çok daha güzel bir manzaranız olur
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler rfgrky
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Owner Keti Chkhartishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Mayıs 2023
Google Çevirisi

Dear valued guest,
Firstly, we are glad that you took time to leave us such an awesome review.
Your words mean a world for us.
Thank you for choosing and visiting us.
Come back anytime!

With great respect,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Her şey konforlu ve güzeldi tavsiye ederim. Resepsiyonda ki mariam and groam gayet anlayışlı ve kibardı. Oda manzaramız çok güzeldi. Temizlik anlayışları güzel hijyenik bir durum da konum olarak her yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler secat s
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Owner Keti Chkhartishvili - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Nisan 2023
Google Çevirisi

Dear valued guest,

Firstly, thank you very much for leaving us such a wonderful review.
We are glad that you liked our place. We will pass your review to our staff and it will give them courage to do more.
Thank you for choosing and visiting us.
Come back anytime!

With kind regards,
Guest Relations Team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
30 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her şey çook güzel. 43 kat hem deniz manzarası hem de dağları izlemek çok güzeldi. Şehir merkezine de çok yakın her şey 4x4 lükdü. 2kişi için kalınacak güzel bir yer. En güzeli ses geçirmeyen kapıların olması. Tek kötü noktası odaların hepsinde ütü olmaması.

Oda ipucu: Zamanından önce giriş yapımı,özel otoparkı olması
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Hökümə R
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Владелец gabriela kvatchantiradze - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ağustos 2022
Google Çevirisi

Dear valued guest,

Thank you for your kind words. We’re grateful for your feedback. It’s our pleasure to provide the best possible service to our guests, and we’re glad that this commitment was reflected in your visit. We look forward to the next time we’re able to serve you again. Have a wonderful day!

With great respect.
Guest relations team.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalarında telefon bile yok. Oda servisi için WhatsApp kullanmanız gerekiyor.
21 Temmuz günü 10 saat su yoktu!
Tüm şehirde olmadığını söylediler. Ama tamamen yalan olduğunu dışarıya çıkınca öğrendik.
Check in için yarım saat, nefes almakta bile zorlanılan dar bir alanda sıra bekliyorsunuz.
Çünkü, otel 50 katlı. En az 1600 odalı. Ama sadece 3 reception çalışanı var.
Odada havlular yok. İstiyorsunuz, gece yarısı geliyor.
Odaların günlük temizliği yapılmıyor.
5* lı değil. Belki 2* lı bir otel.
Bir daha asla gelmeyiz.

Oda ipucu: Otopark filan yok. Otel diyebileceğiniz hiç bir ortak tesis de yok. Belki, öğrenci yurdu, denilir. Çalışanlar da şaşkın. Bir de çok gürültülü bir yer.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler ilterc2015
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Владелец gabriela kvatchantiradze - Orbi City Batumi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ağustos 2022
Google Çevirisi

Dear valued guest.

First of all, thank you for your feedback about your stay. Your opinion is very important for us. We are trying to develop communication lines between us and customers intensively. Nowadays, we have general communication area social networks: as Whatsapp, Facebook etc. We have in plan to expand communication area and add internal phones in our apartments to refine communication between us and you. Also, for effective communication at the front desk, we are trying to implement different strategies to avoid high traffic there. On 21st July of 2022, as we have information electricity was switched off all over the zone near to “Orbi City”. That switching off was caused from municipality of the city. We absolutely share you opinion and if you will visit us in future, we will make everything to leave you best memories with us.

With great respect,
Guest relations team.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın