neriman g

Doğum günü organizasyonu

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Eyl 2022
Batum’da bulunduğumuz sürede birçok organizasyonumuza ev sahipliği yapan sheraton Batumi hotel bu kez de oğlumuzun 3. Yaş gününde bizi sheraton jasmine swimming Pool’da ağırladı. Herşey tek kelime ile mükemmeldi. Beklentinizi hizmet, kalite, hijyen, lezzet vesair her anlamda fazlasıyla karşılayacağından emin olabilirsiniz. En büyük teşekkürüm ise Mustafa şefimize, her zaman olduğu gibi yine kendisine güvenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bize gösterdi🙏 Lezzetine, güleryüzüne, kalitesine , tavsiyelerine, samimiyetine ve sayamadığım birçok özelliğine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Teşekkürler Sheraton Batumi hotel, teşekkürler Mustafa şefimiz, iyiki varsınız🙏
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Owner Yavuz Koc - Sheraton Batumi Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 30 Eki 2022
Sayın nerimang2021,

İlk önce bize zaman ayırıp Sheraton Batumi otelimizde ilgili positif deneyiminizi bizimle paylaştığınız için içten teşekkür ederiz.

Size sunmuş olduğumuz hizmetten memnun kaldığınızı okumak çok sevindirdi. Biz değerli misafirlerimiz için vazifemizi elimizden gelen en iyi şekilde yerine getirmek için daima canla başla çalışmaktayız.

Tüm çalışanlarımız en yakın gelecekte size bir kez daha hizmet vermeyi ummaktır.

Saygılarımızla,

• Wyndham
Sheraton Batumi Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Kapalı havuz
Sheraton Batumi Hotel noktasına 3.6 km mesafede
Batum bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/966 yorum
24 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ne zaman kaliteli misafirim olsa Sheraton oteline ve 20. Katındaki Sky Bar restorana gidiyorum ve hep memnun ayrılıyorum. Odalar cok büyük ve konforlu, housekeeping servisi daima zamanında. Mustafa Şefe teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler 766husnus
Owner apostolos papatolios - Sheraton Batumi Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ocak 2022

Sayın 766husnus,

Değerli vaktinizden ayırarak Sheraton Batumi otelle ilgili yorumunuzu bizimle ve diğer Tripadvisor ziyaretçilerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Otelimizden bu denli memnun kaldığınızı, servis düzenimizi beğendiğinizi ve otelimizi arkadaşlarınıza önerdiğinizo kumak bizi çok sevindirdi.

Sizi en yakın gelecekte tekrar aramızda görmeyi umar saygılarımızı sunarız.

24 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Sürekli kaldığım ve cok memnu olduğum bir otel, kumarhanesinide ziyaret ediyorum ve her zaman üst düzey hizmet alabilmemiz mümkün. Otel şefi Mustafa usta bizimle her zaman çok alâkadar oluyor ve ilgileniyor.

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler ahmeteB5720XS

Sayın ahmeteB5720XS,

İlk önce Sheraton Batumi Hotel'e sadık olduğunuz ve Batum ziyaretinizde bizi seçtiğiniz çin teşekkür ederiz.

Otelimizden, size sunmuş olduğumuz ortam ve hizmetten memnun kaldığınızı öğrenmek bizi çok mutlu etti. Olumlu sözleri ve iltifatlarınızı şefimize zevkle iletiriz.

Yakın gelecekte sizleri bir kez daha aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

22 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Doğrusu her kalışımızda ayrı bir memnun kalıyoruz, otelin mimarisi muhteşem odaları çok konforlu verdiğiniz fiyata kesinlikle degiyor. Kalite ve hizmeti bir arada arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. 20. Kattaki restoranına uğramadan geçmeyin.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler ahmetpas79
Owner apostolos papatolios - Sheraton Batumi Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ağustos 2021

Sayın ahmetpas79,

Batum ziyaretinizde Sheraton Batumi oteli tercih ettiğiniz ve bize güzel iltifatları bizlere laik gördüğünüz için içten teşekkür ederiz.

Otel mimarısı beğenmeniz ve hizmetimizden memnun kalmanız bizleri çok mutlu ettli. Otelimizi diğer seyahatçılara tavsiye ettiğiniz için size minnettarız.

19 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Keşke her zaman Sheraton Batumi otelde konaklayabilsek. Tüm çalışma arkadaşlarını Tebrik ederim mükemmel donanımlı bir otel yapmışlar. Istediğiniz herşeyi bulabiliyorsunuz. Hizmet üst düzey sıcak karşılama bizim için fazlasıyla yeterliydi.
Madloba

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 681g_lnure
Owner apostolos papatolios - Sheraton Batumi Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2021

Sayın 681g_lnure,

Batum ziyaretinizde Sheraton Batumi oteli tercih ettiğiniz ve güzel iltifatları bizlere laik gördüğünüz için içten teşekkür ederiz.

Otelimizden memnun kalmanız ve size sunmuş olduğumuz hizmet ve ortamdan etkilendiğinizi öğrenmek bizi çok sevindirici. Bizim son derece profesyonel ve cana yakın kadromuz değerli misafirlerimize özel bir ortamı sunmak için elinden geleni yapmaktadır. İltifatınızı onlarla mutlaka paylaşırız.

16 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Lezzetin ötesi bir mutfak
Lebiderya Karadeniz manzarası

İşte budur Sheraton Batumi

Girerken sevinci
Ayrılırken hüznü yaşadığım yer...

360 sky bar manzarasında Chef Mustafa Ayyıldız imzasını taşiyan yemek menüsü efsane...
Sheraton Batumi de konuk olursanız 20.kat manzarasında bu lezzetleri mutlaka deneyimleyin...

İyi ki varsın Sheraton Batumi

Akif Budak
@cokgezen.gurme

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Akif B

Sayın Akif B,

Otelimizi, konakladığınız odamızı, harikulade manzaralarımızı ve olağanüstü 360 Sky Bar bu denli beğenmeniz bizleri çok mutlu etti. Bizim son derece profesyonel ve cana yakın kadromuz değerli misafirlerimize özel bir ortamı sunmak için elinden geleni yapmaktadır. Güzel sözlerinizi onlarla paylaşmak beni çok mutlu eder.