Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Müsaitlik hakkında bilgi edinmek için konaklama yeriyle iletişime geçin.
Benzer özellikte başka oteller mevcut.
Tümüne bakın
Baris Atik
İstanbul, Türkiye

Güzel bir konaklama deneyimi, teşekkürler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Geçen hafta katıldığım fuar süresince konakladığım Fairmont Otel'de yaşadığım deneyimden dolayı sizlere kalpten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Otelinizdeki güleryüzlü ve nazik ekibiniz sayesinde unutulmaz bir konaklama geçirdim.
Odamın her gün düzenli olarak temizlenmesi, zengin kahvaltı seçenekleriniz, servis personelinin yardımseverliği ve özellikle sabah fuara gidiş anında GM dahil tüm yönetim ekibinin bizi karşılayıp uğurlaması beni son derece mutlu etti. Bu sıcak ve samimi yaklaşımınızı takdir etmek istiyorum.
Genel olarak, Fairmont Otel'de geçirdiğim zamanı çok keyifli ve konforlu buldum. Seneye yapacağım ziyaretimde de tercihimi yine sizden yana kullanacağım.
Değerli emekleriniz, misafirperverliğiniz ve özenli hizmetiniz için tüm Fairmont Otel ekibine teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
5 baloncuk üzerinden 5,0Değer
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Yer
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Hizmet
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Bu yorumla ilgili bir sorun mu var?
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Fairmont Dubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Dear Baris1892,
We highly value sharing your kind comments on the social platform and happy to see the excellent rating. The opinion of our guests always encourages us to challenge ourselves to exceed their expectations. So thank you for the recommendation and we do hope to welcome you again the soonest.
Warm regards,
Fairmont Dubai
Bu yanıt, bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletmeler için verilen rezervasyon tekliflerinin kayıtlarında, ortaklarımızın bize ödediği ücretler hesaba katılır. Gösterilen fiyatlar oda türlerine göre değişiklik gösterebilir. Gösterilen fiyatlar; kullanıcının arama yaptığı an itibarıyla ortaklarımız tarafından sağlanan ve mevcut oda türleri içindeki en ucuz oda türüne karşılık gelen, mümkün olan en düşük fiyatlardır.
Yakınlardaki Oteller
₺2.344
₺2.253
Tam ücret iadesi yapılabilir
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • travelup.com
Fairmont Dubai noktasına 2.7 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
₺1.974
Tam ücret iadesi yapılabilir
Ön ödeme gerekmez
Marriott Bonvoy’dan Şimdi Yer Ayırtın
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
Fairmont Dubai noktasına 3.0 km mesafede
Ücretsiz otopark
Restoran
Exterior view
₺3.526
₺3.445
Tam ücret iadesi yapılabilir
Ön ödeme gerekmez
  • Tripadvisor
    ₺3.445
  • Hotels.com
  • Algotels
Fairmont Dubai noktasına 2.7 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
₺1.393
₺1.280
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Booking.com
Fairmont Dubai noktasına 4.4 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
PALACE DOWNTOWN
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • Official Website
    ₺8.160
  • Algotels
Fairmont Dubai noktasına 3.8 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Havuz
One Key ile ödül kazanın
  • Expedia.com
    ₺4.629
  • ZenHotels.com
    ₺2.668
  • Booking.com
Fairmont Dubai noktasına 15.6 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ₺3.247
  • Booking.com
Fairmont Dubai noktasına 5.3 km mesafede
Ücretsiz otopark
Oda servisi
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • Official Site
    ₺20.149
  • travelup.com
Fairmont Dubai noktasına 19.9 km mesafede
Ücretsiz otopark
Havuz
View of hotel from Dubai Marina
One Key ile ödül kazanın
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ₺2.680
  • Algotels
Fairmont Dubai noktasına 23.5 km mesafede
Ücretsiz Wifi
Ücretsiz otopark
Dubai bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.448)
Yorumları filtrele
6.450 sonuç
Gezgin puanı
5.087
889
239
103
132
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
5.087
889
239
103
132
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/6.450 yorum
21 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaldigim en guzel dubai oteliydi, metroya yakin ve temiz, kahvaltisini cok sevdim.Tektardan burayi tercih edecegim, insanlar cok ilgiliydi, is icin seyahatlerimde birebir bir yer , hersey icin tesekkurler ,konum soylencek soz yok ,tatilim icin gelecegim

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Vacation55238484570
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Fairmont Dubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Kasım 2023
Google Çevirisi

Dear valued guest,
We are so happy to see the excellent rating and happier to know that you had a flawless accommodation among us. At the Fairmont Dubai, our prime objective is to deliver high-end services and to provide each and every guest with a memorable stay. So we are happy that we have exceeded your expectations on the hospitality and service levels. We also highly appreciate your kind comments to our team members and will definitely share your lovely words with them all to make their day. Once more, we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.
Warm regards,
Fairmont Dubai

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Su an otelde kalıyoruz ama bir daha asla kalmam.Otel kat hizmetleri haric cok kötü ozellikle lobbyde size havuzda happy hour var dıyorlar daha sonra size happy hpır uygulamıyorlar 2 gun bizden yüksek ücret aldılar personele sorunca kusura bakmayın vs vs diye özür diliyorlar

Oda ipucu: Bir daha asla gelmem happy hour soyleyıp sizden yuksek ücret alıyorlar ve cok saygısız havuz personeli
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
1  Teşekkürler Snl S
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Fairmont Dubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Mayıs 2023
Google Çevirisi

Dear Snls2023,
Thank you for joining us during your recent travels. Since we genuinely love to please our valued guests, we appreciate you highlighting areas for improvement. Our team is taking a close look at your feedback to ensure that we are making the positive changes needed. We would love to learn more about your experience so we can continue to improve on the aspects that matter most to our guests. We hope that you will consider coming to see us again in the future to witness our various improvements.
Kind regards,
Fairmont Dubai

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
24 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dubaide en guzel kaldigim otel cok guzel cok temiz konum olarak harika her yere yakin metro duragina ve dinya ticaret binasi oda cok temizdi kahvalti cok lezetleydi personeller cok cana yakin ozellikle Gharam ona tesekkur etmek isterim bana cok guzel karsiladi ve cok yardimci oldu bi sey istedigimde hemen seve seve yapiyordu ona ozel tesekkur ederim oteli de her kese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Nisan 2022
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler korayk556
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Fairmont Dubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Nisan 2022
Google Çevirisi

Lieber Koryak556,
Vielen Dank, dass Sie uns eine perfekte Bewertung gegeben und unser Hotel anderen Reisenden empfohlen haben. Es ist uns eine große Freude zu wissen, dass Sie mit unserem erstklassigen Service und unserem professionellen Personal zufrieden waren. Wir sind stolz darauf, allen unseren Gästen ein komfortables und entspannendes Ambiente zu bieten, daher freut es uns sehr, wenn wir feststellen, dass unsere Bemühungen verwirklicht und geschätzt werden. Außerdem wissen wir Ihre freundlichen Worte an Gharam sehr zu schätzen, die wir mit ihr teilen werden, um ihr den Tag zu versüßen. Nochmals vielen Dank für Ihren Aufenthalt und Ihr Feedback. Wir freuen uns, Sie wieder in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
Fairmont Dubai

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
27 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Fuar alanına tam karşısın da olmasından Harika konumu var rahat edebileceğiniz otel gitmek isteyeceğiniz deniz vs heryere 15 dakika taksiyle taksi fiyatları uygun sarı taksileri tercih edin yoksa 2 katı fiyat ödersiniz

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Seyahat türü: İş için seyahat etti
2  Teşekkürler kemal a
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Manager FairmontDubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Eylül 2019
Google Çevirisi

Dear Kemal197824,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We are pleased to read that you have a great time while staying with us.

It was a pleasure to have you with us and we are delighted to receive your feedback about our hotel facilities.

Thank you once again for choosing Fairmont Dubai as your home away from home in Dubai.

We look forward to welcoming you back to Fairmont Dubai in the near future.

Kind regards,


Fairmont Dubai

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
19 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fuara yakın,ilgi güzel, temizlik güzel. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece resepsiyonda check in uzun sürdü, baya karıştırdı arkadaş. Genede Her şey için Teşekkürler. Düzenli odalar toplanıyor. Kahvaltıda biraz eksikler var, özellikle peynir çeşidi çok az. Kuruyemişler bayat. Tabiki aç kalmazsınız ama biraz daha özen olursa bu konularda güzel olur.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler zehra19072019
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Manager FairmontDubai - Fairmont Dubai, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Nisan 2019
Google Çevirisi

Dear Zehra19072019,

Thank you for taking the time to share your review with us.

We are glad to learn that your overall stay at Fairmont Dubai was enjoyable.

We hope to welcome you back again soon.

Best Regards,

Fairmont Dubai

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın