Mert Y

Mutlaka Deneyimlenmeli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2024
Balayı için tercih ettiğimiz bu otelde Dubai deneyimini yaşarken tatilinde tadını sonuna kadar çıkardık. Misafirperverlikleri, ilgi ve alakaları için Rixos ailesine ve bize tatilimizin başından sonuna kadar yardımcı olan Yusuf Bey’e ve Ahmet Bey’e teşekkürlerimizi sunarız.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Yanıtlanma zamanı: 25 Ağu 2024
Sayin Merty;
Rixos The Pam Dubai'de konaklamanızın keyifli geçtiğini duyduğumuza çok sevindik. bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Calisma arkadaslarimiz Yusuf Bey'in ve Ahmet Bey'in yardımsever ve güler yüzlü yaklaşımlarini takdir ettiğinizi öğrenmek bizi mutlu etti.
Yeni bir yılda sizi tekrar ağırlamak ve sizinle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Hoşça kalın ve Rixos ailesi olarak size tekrar teşekkür ediyoruz.

Misafir İlişkileri Departmanı
  • Official Site
Rixos The Palm Hotel & Suites noktasına 25.0 km mesafede
Rixos The Palm Hotel & Suites noktasına 21.2 km mesafede
Rixos The Palm Hotel & Suites noktasına 20.7 km mesafede
Dubai bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (9.969)
9.970 sonuç
8.444
1.044
8.444
1.044
2-7/9.970 yorum
15 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Diğer çoğu Rixos otellerinde kaldım ancak burasının yeri cok ayrı. Cok farklı.. başta Yusuf bey olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Personel son derece ilgili en ufak sıkıntınızı anında çözüyorlar. Yemekleri diğer rixos lara göre cok daha iyi. Otelin konumu da dubai nin en sakin yerinde.

Teşekkürler Basar C
Owner Owner at Rixos The Palm Luxury Suite Collection - Rixos The Palm Hotel & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Temmuz 2024

Sayin Basarc2024,

Oncelikle zaman ayırıp harika geri bildirimler yazdığınız için sizlere teşekkür ederiz. Görüşleriniz, siz değerli misafirlerimize en iyi Rixos Moments'ı sunmak için yol gösterici olduğu için bizim için son derece değerlidir.

Otelimizden memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanızı unutulmaz kılan personelimiz Yusuf bey'in adini belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Övgü sözleriniz personelimizi büyük ölçüde motive edecektir.

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kocaman teşekkürler 🩷 Hızlı iletişimi, çözüm odaklı yaklaşımı ve profesyonelliği için Kardelen Hanım’a; desteklerinden ve yardımlarından dolayı Samet Bey ve Yusuf Bey’e; karşılama ekibinden Eliot sen bir tanesin bir sonraki yıl seni daha üst seviyelerde görmeyi umuyoruz en iyisini hak ediyorsun; bütün yıl hayalini kurduğumuz biricik tatilimizin süper geçmesine katkı sağlayan tüm emeği geçenlere yürekten teşekkürler 🥰 Restore edilmiş odalar bir harika 🤍 Rixos bir başka.. Yemekleri, temizliği, sahili, havuzu ama en önemlisi kendimizi iyi ve güvende hissetmemizi sağlayan çalışanların hizmeti çok kıymetli 💙 İkinci kez konaklamamızın ardından yine bir sonraki rezervasyonumuz için planlamalarımızı yapmaya başladık bile :) Her şey dahil konsepti ve Atlantis Aquaventure Voucher fırsatı ile tatilinizde otelinizin ayrıcalıklarını deneyimlemeniz çok güzel 🥰 Good bye BUT JUST FOR NOW 😊😊

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Inspire01944086587

Sayin Misafimiz,

Otelimizden memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanızı unutulmaz kılan personelimizin adini belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Övgü sözleriniz personelimizi büyük ölçüde motive edecektir.

3 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Herşey için çok teşekkürler herkes çok ilgili ve çok çalışkanlar samet ve Ertuğrul beye teşekkür ediyorum. Camiye gitmek için bile bize özel araba ayarlandı ve aqua park bileti verdiler ve özel hizmetleri çok güzel kesinlikle bir kes daha gidicem

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Mert G
Owner Owner at Rixos The Palm Luxury Suite Collection - Rixos The Palm Hotel & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Temmuz 2024

Sayin Mert G;

Zaman ayırıp böyle harika geri bildirimler yazdığınız için teşekkür ederiz. Görüşleriniz, siz değerli misafirlerimize en iyi Rixos Moments'ı sunmak için yol gösterici olduğu için bizim için son derece değerlidir.
Otelimizden memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanızı unutulmaz kılan personellerimizin adını belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Övgü sözleriniz personellerimize büyük ölçüde motive edecektir.

1 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Personal çok çok iyi, gerçekten Dubai ye yakışır bir otel, misafirler kaliteli personel kaliteli, yemekler çok güzeldi, bir daha gelebilirsem mutlaka buraya geleceğim ulaşım harika, herhangi bir istek anında yerine getiriliyor,lobisi çok rahat havuzların başındaki servis çok çok iyi

Teşekkürler Durmus B
Owner Owner at Rixos The Palm Luxury Suite Collection - Rixos The Palm Hotel & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Temmuz 2024

Sayın Durmus B,

Öncelikle, tatilinizi Rixos'ta geçirdiğiniz için teşekkür ederiz!. Harika bir zaman geçirdiğinizi ve personelimizin ve olanaklarımızın beklentilerinizi karşıladığını duyduğumuza çok sevindik. Sizden gelen nazik sözler ve geri bildirimler, tüm misafirlerimize birinci sınıf hizmet sunmamıza devam etmemiz için bizi motive ediyor.

Sizi yakın gelecekte başka bir olağanüstü konaklama için tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Başka herhangi bir yorumunuz veya isteğiniz varsa lütfen bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

30 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konaklama temizlik yemekler çok iyi herkes çok misafirperver öncelikle Yusuf Kurtoğlu Güleryüzü misafirperverliğiyle çok yardımcı oldu her şey için teşekkürler özellikle tuvaletler temizlik açısından muhteşemdi tekrar gelmeyi düşünüyoruz .

Teşekkürler Samet E

Sayin Samet E;
Rixos'ta konaklamanızın keyifli geçtiğini duyduğumuza çok sevindik. Otel temizliği ve muhteşem yemeklerle ilgili olumlu geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Misafir ilişkilerinde görevli alan Yusuf Bey'in yardımsever ve güler yüzlü yaklaşımını takdir ettiğinizi öğrenmek bizi mutlu etti.

Misafir İlişkileri Departmanı