Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (348)
Yorumları filtrele
348 sonuç
Gezgin puanı
121
145
53
16
13
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
121
145
53
16
13
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
3-8/348 yorum
Yorum Zamanı: 9 Mayıs 2018

Dinyaper nehri üzerinde seferini bırakarak otel olarak hizmet veren bir gemi. Çok keyifli sabah kahvaltıları yapacağınız, güler yüzlü personel ve resepsiyonistler barındıran tertemiz bir otel. Orman, nehir, metro...hepsine yakınsınız.
Tekrar gittiğimde bir kez daha kalacağım otel kesinlikle burası.

Oda İpucu: Nehir manzaralı odalar şiddetle tavsiye edilir.
  • Konaklama tarihi: Nisan 2018, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Serkan K
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов ArtemKuznietsov - Bakkara Art-Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Haziran 2018
Google Çevirisi

Dear Serkan! First of all I want to apologize, but I do not know your language, so I will answer you in English. Thank you for taking time to leave a review about Bakkara hotel! We are happy to know that you were satisfied with the location of our hotel and perfect view. Thank you for your rating and we hope that we`ll have the pleasure of welcoming you back again soon! Best regards, Artem Kuznetsov, Guest Relation Manager.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 28 Eylül 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Otel Dnipro nehri üstündeki bir gemidir aslında. Kamaralar odaya çevrilmiş. Bir grup oda nehir manzaralıyken diğer bir grup bahçe manzaralıdır. Otel çok temiz ve rahat. Sadece tuvaletleri küçük çünkü malum gemiden otel olunca haliyle öyle oluyor. Fiyatlar otelin konsepti ve güzelliğine göre uygun. Kesinlikle bir daha ki ziyaretimde yine tercih ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2017, seyahat türü: İş için
Teşekkürler mustoe77
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов ArtemKuznietsov - Bakkara Art-Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ekim 2017
Google Çevirisi

First of all, I want apologize I don’t know your language, but I hope you can understand English. Thank you for taking time to share your experience with us. It’s a pleasure to read your comments highlighting comfortable room with Dniper river view. Hope to see you soon again!
Kind regards, Guest Relation Manager Artem Kuznetsov.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 12 Nisan 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Evet geçen hafta bu otelde kaldım 6-9 nisan tarihleri arasinda oradaydim Otel çok güzel bir konumda kieve göre fiatlari ucuz deil nehrin kenarinda bir gemiyi otel yapmislar metroyla ulaşım mümkün tabiki 10 dakika yürüme mesafe sinde sehir merkezine taksiye 13 dakika manzara müthiş oda çok temiz lüks ve kaliteli çalışanları güleryüzlü ve yardimsever fakat tek ve büyük bir problem var oda ses yalıtımı daha dogrusu ses yalıtımı problem deil çünkü ses yalitimi yok yan odadan bırakın konusulanlari kisinin telefonuna gelen mesaj sesini bile duyuyorsunuz buda çok sinir bozucu 2 defa oda degistirdim ama her odada aynı problem var onun dışında olumsuz bisey görmedim bunu bilin ve öyle gidin bence yan odası boş olan bir oda tercih edin saygilar

Konaklama tarihi: Nisan 2017, seyahat türü: İş için
Teşekkürler Erol Y
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов KaterinaIshchuk - Bakkara Art-Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mayıs 2017
Google Çevirisi

Dear Erol!
First of all I want to apologize, but I do not speak Turkish, so I hope you will understand English. Thank you for your time, and for sharing your opinion with us! For your comfort, next time, we will be glad to give you a room without neighbors, if we will have such opportunity. We are sorry, that our shower did not correspond to your expectations. I can kindly advise for the next time to book Junior Suit rooms, they are bigger and have shower cabins, maybe it will be more suitable for you. We are doing our best to give our guests the best service. We will be glad to welcome you again!
Best regards,
Guest Relation Manager,
Katerina Ishchuk

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 8 Şubat 2017

Türkiye' den gelen turistlerin genelde tercih ettiği. şehir merkezinde olmasada merkeze çok yakın olan. bir yanı nehir diğer yanı yeşilliklerle kaplı huzurlu sakin bir mekan.
Metro yanındaki köprüden geçiyor.

Oda İpucu: Nehir tarafı odalar tercih edilmeli manzarası daha güzel
  • Konaklama tarihi: Nisan 2016, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler Erdal K
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов KaterinaIshchuk - Bakkara Art-Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2017
Google Çevirisi

Dear Erdal!
First of all I want to apologize, but I do not speak Turkish, so I hope you will understand me in English. Thank you for time spent with us and for your feedback! It is very nice of you to share with us your opinion. We will be glad to welcome you anytime!
Best regards,
Guest Relation Manager,
Katerina Ishchuk

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 7 Şubat 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum ve odalar konseptinde cok iyi
Resepsiyon ve karsilama 10 numara kahvalti super grub olarak gittik 11 oda minibarlar bostu doldurulmasini istedik pesin odeme İstediler tum minibari :))))
Satis muduru diye bir bayan kira hnm geldi icilmeden tum minibari pesin odeyin icmediklerinizi iade ederiz dedi 4* otelde bu cok kotu ve restaurant coooooook pahali

Konaklama tarihi: Şubat 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
1  Teşekkürler sergey i
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов KaterinaIshchuk - Bakkara Art-Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2017
Google Çevirisi

Dear Sergey!
First of all I want to apologize, but I do not know Turkish, so I will answer you in English. Thank you for choosing Bakkara art-hotel! Your opinion is very important for us! Mini bar in such rooms as “Classic” is really not stocked, but if you would like to have it, you may tell this information on the reception desk, and they will make it with big pleasure. And we can do it before your check-in if you guarantee your stay with credit card. Ukrainian low forbids smoking at hotels, but unfortunately, not all our guests follow this rule. We are very sorry that your stay did not meet your expectations. We took all your comments to the attention and will hardly work on it. We will be glad to welcome you again!
Best regards,
Guest Relation Manager,
Katerina Ishchuk

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın