Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (742)
Yorumları filtrele
742 sonuç
Gezgin puanı
573
133
22
12
2
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
573
133
22
12
2
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
4-9/742 yorum
Yorum Zamanı: 10 Ağustos 2017

Radison Blu şehir otelleri arasında en profesyonel olan otellerden biri bence.
Özellikle bilmediğiniz bir şehirde, ülkede seyahat ediyorsanız bu oteli muhakkak denemeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü:

Şehir içinde yapmak istediğimiz planlarımızı otel görevlilerine söylememiz yeterli oluyordu, bir bakmışsınız rezervasyonlarımız yapılmış, bize kalan sadece seyahatimizde keyfimize bakmak oldu. Yardımseverlikleri, yakın davranışları, görevleri olmadığı halde herşeyinizle ilgilenmeleri size güven veren bir otel.

*Konum olarak yeri gayet güzel:
Otelin anlaşmalı olduğu taksi durağı var, normal fiyatlara seyehat edebiliyorsunuz.
Otobüs durağı çok yakın, yürüyerek 1-2 dakika sürüyor.
Raylı sistemleri de keza 1-2 dakikalık mesafede.

*Odalar geniş, ama odanın temizliği beni tatmin etmedi

*İstemediğiniz bir olay başınıza gelirse, resepsiyona derdinizi anlatın, sizin için en iyi çözüm yolunu buluyorlar. Örnek olarak bu konuda otele dönerken tuttuğunuz taksilerle başınız derde girebilir, Radison Blu bu sorunu da çözer güvenin.

Tavsiye: Şehir oteli olarak gönül rahatlığıyla Radison Blu seçebilirsiniz.

Oda İpucu: en güzel şehir otellerinden biri
  • Konaklama tarihi: Mayıs 2017, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler jasmineozcelik
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Gabriela D - Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2017
Google Çevirisi

Dear Jasmineozcelik,

Thank you for being our guest and for this wonderful, straight to the point review. My team and I really appreciate the time you invested in posting about your experience and your impressions of what we do. We would be thrilled to have you again as our valued guest.

Warm regards
Gabriela Ditetova,
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 30 Temmuz 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Tertemiz bir yer. 4 yıldızlı olması tuhaf çünkü kalite düzeyi ve fırsat seçenekleri oldukça fazla. Aşırı lüks, konfor ve zevkin bir araya toplandığı ender otellerden. Ayrıca şehir merkezine de oldukça yakın. Taksiyle birkaç euro karşılığı rahatlıkla otele ulaşabilirsiniz. Tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler Bilge B
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Gabriela D - Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ağustos 2017
Google Çevirisi

Dear Bilge B,

What an amazing review! Thank you for selflessly sharing your satisfaction with the stay in our hotel. Hospitality is what we do and who we are. We think that everything is related to our guests and their happiness. We are very proud you have chosen us for your stay and we hope you will be our guest again.

Many regards from Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade!

Kind regards,
Gabriela Ditetova
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 17 Nisan 2017

Belgrad'da konaklayabileceğiniz güzel bir otel. Ben üç gece konaklama imkanı buldum ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar gayet geniş ve kullanışlı , temizlik hergün yapılıyor. Dekoru gayet kaliteli ve ferah. Sorunsuz bir şekilde konaklamak istiyorsanız bence tercih etmelisiniz. Her isteğinize hemen çözüm sunuyorlar. Kahvaltısı gayet güzel ve sizi tatmin ediyor. Belgrad için düşünmeden rezervasyon yapıp kalabileceğiniz hoş bir otel. Şehir merkezine de konum olarak yakın bir otel.

  • Konaklama tarihi: Nisan 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler yakup7176
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Gabriela D - Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Nisan 2017
Google Çevirisi

Dear Yakup7176,
I was pleased to learn that you had an enjoyable time while under our roof and was happy to hear that you enjoyed your stay at our hotel!
We hope that we get the change to have you with us again in hopefully the not too distant future.

Best,
Gabriela Ditetova
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 6 Ocak 2017

28-31 Ekim 2016 tarihinde konakladığımız bu otelde son derece profesyonelce bir hizmet aldık. Hiç bir aksama olmadan yaşanan otel hizmetleri, büyük ve güzel bir oda, temiz kat hizmetleri, şahane ve çok çeşitli bir kahvaltı. Şehre uzak bir lokasyonda gibi görünen bu otel aslında merkeze çok yakın. Taksi ücreti Belgrad da oldukça makul. Yalnız sakın otel veya taksi durağı dışında taksiye binmeyin. Oteli seveceksiniz.

Oda İpucu: Orta katları tercih edebilirisniz.
  • Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler firuzaneraktan
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Gabriela D - Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear firuzaneraktan,

Thank you very much for your valuable feedback. We are pleased to read your review and happy to know that you enjoyed your stay at our property. Thank you for pointing out how beautiful our rooms are, our super breakfast buffet, loaded with delicious food options, and above all: thank you for praising our professional service.
We are glad to read that your experience with the taxi drivers is positive! As you saw it for yourself, it is very affordable and easy to get to the city center in just 10 minutes.

We once again thank you for taking the time to write about your impressions and we look forward to welcome you in the near future.

All the best,
Gabriela Ditetova, General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 27 Ekim 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Uzun zamandır bu kadar rahat bir yatakta, mükemmel bir yastıkla uyumamıştım. Süper... Konum süper, çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever, odalar çok kullanışlı. Tavsiye ederim. Tebrikler... Halkbank otelin bitişiğinde.

Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: İş için
Teşekkürler Abdullah ö
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Gabriela D - Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear Abdullah,

thank you very much for your review and we hope you had a safe journey back home.

It was a great pleasure having you as a guest at our hotel.

With warmest regards,
Gabriela Ditetova
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın