Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$97
$94
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$151
$60
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
Crystal Hotel(Belgrade)
$87
$85
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$84
$76
Hotels.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %13 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($87/gece) %13 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Hotel Adresa(Belgrade)(Ödediğinize Değer!)
$50
$43
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Oda Servisi
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %12 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($49/gece) %12 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Arkabarka(Belgrade)(Ödediğinize Değer!)
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$58
$51
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$81
$79
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$137
$108
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %22 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($139/gece) %22 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Balkan Hotel Garni(Belgrade)(Ödediğinize Değer!)
$57
$39
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Hedonist Hostel Belgrade(Belgrade)(Ödediğinize Değer!)
$59
$33
Hostelworld.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
Yorumlar (172)
Yorumları filtrele
172 sonuç
Gezgin puanı
108
58
5
1
0
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
108
58
5
1
0
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/172 yorum
Yorum Zamanı: 1 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Oncelikle sunu belirtmeliyim ki oteldeki calisanlar inanilmaz yardimsever ve misafirperfer. Resepsiyonda calisan arkadaslar otelimizi internetten ayirma noktasindan tutun kaldigimiz zamab icerisindeki onerileri ve yardimlari ile gonlumuzde taht kurdu. Housekeepingdeki arkadaslar koridorumuzu her sabah 20 aylik oglumun basina bir sey gelmemesi icin cam kapiyi acik birakmak, kucuk sivri cisimleri kaldirmak gibi duzenliyordu.

Otelin konumu cok iyi heryer yurume mesafesinde ve sehrin tam kalbinde. Hemen karsisinda marketler restaurantlar var. Odalar genis ve temiz fakat eger bebekle gidiyorsaniz asansoru olmadigini goz onunde bulundurup 1. kattan oda isteyin. Kahvaltisi baya guzel ve kapsamli. Hayatimda en guzel limonatayi burada ictim diyebilirim. Neyse ki kahvaltimizi hazirlayan arkadas bana uzun uzun tarifini verdi.

Baska yere bakmaniza gerek yok. Burada kalabilirsiniz :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2016, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler Zumrut D
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Direktor recepcije Argo B - Hotel Argo, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Eylül 2016
Google Çevirisi

Dear Mr Zumrut,

We are really pleased because you wrote such wonderful things. Thank you for your beautiful words. We are pleased when guests are satisfied. This is our request and we always do our best to realize wishes from our guests. Thank you for being our guests. We are honestly hope that you will come again in Belgrade. Take care.

Best regards,

Front office

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 21 Mart 2016

Otelin konumu gerçekten çok merkezi. Odaları aynı resimlerdeki gibi ve temiz. Personel her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Kahvaltı seçenekleri sınırlı ama karnımız doydu:) Kesinlikle tavsiye edilir...

Oda İpucu: Merkezi konum
  • Konaklama tarihi: Şubat 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
1  Teşekkürler Murat P
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Direktor recepcije Argo B - Hotel Argo, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Mart 2016
Google Çevirisi

Dear Mr Murat,

We appreciate very much your positive feedback for your stay in hotel Argo. We are so happy because you enjoyed on your vacation. If you decide to visit again this area please do not hesitate to call us.

Best regards,

Front office

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2015

Ağustos ayında iş için 3 gün kaldım .
Güzel yüzlü personeli , tertemiz odaları ile konforluydu .
şehir merkezinde oluşu çok büyük avantaj .
Yürüyerek görmek istediğimiz her yeri gördük , Kilise / müze gibi tarihi yerlere yakın

  • Konaklama tarihi: Ağustos 2015, seyahat türü: İş için
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler NuranAkdemir
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Front Office Manager Argo B - Hotel Argo, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ekim 2015
Google Çevirisi

Dear Mr Nuran,

Thank you for your time. We are truly happy because you were our guest. As we can see you were satisfied with our service.Thank you for really great review and if you come again in Belgrade be free to contact us for next stay. Take care

Best regards,

Hotel Argo staff

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Ekim 2015

Konumu çok güzel. Heryere yürüyerek gidilebiliyor.
Temizlik: başarılı
Odalar sessizdi dışarıdan gürültü gelmiyor.
Personel güleryüzlü herşeye yardımcı oluyor. İngilizceleri gayet iyi.
Fiyatları uygun ve kahvaltı dahil.
Bir daha gelirsem tercih ederim.

  • Konaklama tarihi: Eylül 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler dogany1985
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Direktor recepcije Argo B - Hotel Argo, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Ekim 2015
Google Çevirisi

Dear Mr Dogany,

Thank you for your time using for this great review about your stay in our hotel. Good review give us always strength to be more better in our service. Thank you for each word in a sentences. Hope you will come. Take care.

Best regards,

Reception team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 4 Eylül 2015

Otel merkezi bir konuma sahip. Müze, kilise gibi tarihi alanlara yürüme mesafesinde. Cadde üzerinde olmasına rağmen odalarında sessizlik hakim. Personeli oldukça yardımsever, güler yüzlü ve çözüm odaklı. Ön Büro Müdürleri Filip ve resepsiyon görevlisi Olga bize her konuda yardımcı oldu. Personelin neredeyse tamamı ingilizce biliyor. Otelin odaları küçük; fakat bu durum sizi rahatsız etmiyor. Temizlik konusunda başarılı. Kahvaltısı pek çeşitli değil; fakat yeterli oluyor. Genel olarak, arkadaşlarımızla yaptığımız Belgrad gezisinden ve otelden memnun kaldık.

Oda İpucu: Cadde'ye bakan odalar manzaralı. Arka bölümlere bakan odalar daha geniş.
  • Konaklama tarihi: Eylül 2015, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
1  Teşekkürler Fulya E
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Front Office Manager Argo B - Hotel Argo, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Eylül 2015
Google Çevirisi

Dear Hulya,

Thank you very much because you were our guest in our hotel. Thank you for your time because you spent your time for review. We are happy because you were satisfied with our hotel and our staff. If you decide to come again here in Belgrade do not hesitate to call us anytime.

Best regards,

Hotel Argo staff team

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın