Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (2.489)
Yorumları filtrele
2.489 sonuç
Gezgin puanı
1.470
741
173
57
48
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.470
741
173
57
48
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/2.489 yorum
19 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

güzel merkezi ve konforlu ama...
oteli sevdik,merkezi ve konforlu hem otel hem de odaları,
barı güzel içinde restaurantları güzel,
kahvaltı geniş ama pahalı,
otoparkını tecrübe edemedik,
anlayamadıgımız sabahın tam 8:30 da başlayan ve kaldıgımız müddetce devam eden diğer bölümlerden gelen tamirat onarım sesleri,inanamadım. kaldıgım 2 gün boyunca vardı.
yine de çok begendim.
çalışan ve işletmecilerine teşekkürler ve tebrikler

  • Konaklama tarihi: Nisan 2018, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler cerind
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager andreeanacu - Radisson Blu Hotel Bucharest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Mayıs 2018
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Radisson Blu Hotel for your trip to Bucharest and for taking the time to share your experience with your fellow travelers.

We thank you for all you kind words and it can only bring us great joy to read that overall you had a great experience from the comfort of your room to the many relaxing facilities our hotel has to offer.

On behalf of our entire team here, at Radisson Blu Hotel, we would like to thank you for staying with us.

Looking forward to welcome you again when your travels bring you back in Bucharest!

Best regards,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
12 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel şehir merkezine 5 dakika yürüme mesafesinde. Restoran, spor salonu, spa gibi olanakları geniş. Check-in ve check-out sırasında çalışanların samimiyetsiz tavrı ve odalarda eşyaların eskimeye başlamış olması negatif yönleri.

  • Konaklama tarihi: Şubat 2018, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Radisson Blu ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler Kivancakdeniz
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager andreeanacu - Radisson Blu Hotel Bucharest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Şubat 2018
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Radisson Blu Hotel for your most recent trip to Bucharest and for taking the time to share your feedback with your fellow travelers.

I am glad to read that you have enjoyed your stay with us,from our very central location close to many touristic attractions to the great variety of restaurant choices and relaxing SPA facilities.

I am,however, afraid that your comment regarding the Front Office team and the room is unclear to me and rest assured that we always count on your feedback in order for us to improve the quality of the high standard service we strive to deliver . For that reason, I would be glad to find more details regarding the encountered issues and you can contact me directly at andreea.nacu@radissonblu.com.

We look forward to welcome you back to the Radisson Blu Hotel whenever your travels will bring you back to Bucharest and we promise to do our best to exceed your expectations every time.


Sincerely yours,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
5 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

  • Konaklama tarihi: Şubat 2018, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Radisson Blu ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
Guest Relations Manager andreeanacu - Radisson Blu Hotel Bucharest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Şubat 2018
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
27 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Seyahatlerimde mümkün olduğunca Radisson Blu’da kalmayı tercih edenlerdenim. Bükreş’teki Radisson şehirin en pahalı, işlek bölgesinde ve caddesinde. Dolayısıyla olması gerekenden çok pahalı. Otopark çok pahalı. Yaklaşık 100 metre ileride belediyenin çok ucuz otoparkı olmasına rağmen kapıdaki görevliler beni yönlendirmediler kendim gidip şans eseri buldum. Dikkat etmeniz gereken belediye otoparkı ile Hilton Oteli’nin otoparkı yanyana. Karıştırırsanız yine aynı parayı ödersiniz. Akşam belli bir saatten sonra o da doluyor. Otel çok kalabalık ve resepsiyonda Radisson’dan alışık olduğunuz güleryüzlü hizmeti bulamıyorsunuz. Odalar nispeten eski, yenilenmesi gerekiyor. Dolayısıyla paranızın karşılığını çok ta alamıyorsunuz. Kahvaltı gereğinden çok pahalı. Dikkatli olmam ve mutlaka kahvaltı ile ilgili tedbirinizi almanız lazım.

Konaklama tarihi: Ekim 2017, seyahat türü: İş için
Teşekkürler Onur Ş
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager andreeanacu - Radisson Blu Hotel Bucharest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Kasım 2017
Google Çevirisi

Dear Mr. Onur,

Thank you very much for taking your time and review our hotel and thank you as well for being a regular guest for the Rezidor properties.

I am saddened to read about the disappointments caused on this occasion and indeed, our parking prices are in fact more expensive than city public parking, this is due to the fact that we have a monitored secure parking lot which is completely sheltered and provide the valet service.

I have taken note of you comment about our staff as well, and Mr. Onur, trust me when I tell you that they are the heart of our business , moreover, we all have the "Yes I Can" spirit and we work into creating memorable stays for our guests . I am sorry we did not manage to prove you that your opinion and comfort is the most important for us and I sincerely hope that you will offer us a second change so we can prove to you the quality of our services.

In case I can be of further assistance please do not hesitate to contact me directly upon your next visit at Radisson Blu Bucharest.

With best regards,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
24 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı

Bükreş'te kalınabilecek düzgün, temiz, konforlu bir otel. Hem iş için geldiyseniz biraz çevreyi de tanımak istiyorsanız yürüyerek pek çok yere ulaşabilirsiniz.
Kahvaltısı zengin otelin güzel bir spa sı var. Açık sıcak su havuzu, lobisi otelin genel ambiansı da çok ferah ve keyifli.

Oda İpucu: Biz 3.cü katında kaldık. Standard odaydı, yetecek kadar genişti, ve gayet sessizdi.
  • Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: İş için
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
5  Teşekkürler 066aylin
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Executive Assistant to General Manager Andreia C - Radisson Blu Hotel Bucharest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for your positive comments and feedback.

We were delighted to read that you very much enjoyed our services and facilities.

We look forward to welcome you back to the Radisson Blu Hotel whenever your travels will bring you back to Bucharest and we will do our best to exceed your expectations every time.

Best regards,
Andreia C
Executive Assistant to General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın