Mehmet Kara
Mersin, Türkiye

İlgili temiz ve ideal konumda

Hotel VIP yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 20 Eki 2017mobil cihaz aracılığıyla
Otelin havaalanından ücretsiz sizi alıyor olması avantaj. Otel temiz ve gayet sıcak karşılamaları var. Kahvaltı süper olmasa da gayet iyi. Bir çok avrupa oteline göre menü zengin. Sorularınıza içtenlikle yanıt veren ekibi, konumu ve fiyatı ile ideal bir otel
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Hotel VIP noktasına 0.8 km mesafede
Hotel VIP noktasına 0.3 km mesafede
  • Swissotel
Hotel VIP noktasına 1.7 km mesafede
Sarajevo bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/239 yorum
1 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel ve çalışanları o kadar başarılı ki tarifi zor. Glutensiz besleniyorum dedim diye ekmeğinden atıştırmalık herşeyi kahvaltıya hazır etmişler. Kahvaltısı da odaları da çok çok güzel. Şehir ayrı, insanları ayrı otel bambaşka bir güzel burda kesinlikle gelin kalın

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
3  Teşekkürler Hacettepeli
1 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Saraybosna merkezi gezmek istiyorsanız konumu mükemmel, kahvaltıları bizim kahvaltılara benziyor. Temiz bir otel ve personel çok nazik. Başçarşı hemen yanınızda. Yenilenmiş eski bir otel değil. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
2  Teşekkürler hasan_altun
2 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

28 eylül-1 ekim arasında 3 gece 4 gündüz eşimle beraber konakladık.Havaalanından geliş ve gidiş transferi yapan içten samimi Atıf beye çok teşekkür ederiz.Hotel Vip çok temiz odası samimi ortamı eski şehirin tam ortasında olmasıyla ideal seçim.Kahvaltısı başarılı.Evimizde gibi hissetmemizi sağlayan herkese teşekkür ederiz.Her yer çok yakın.Antalyadan selamlar.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
6  Teşekkürler yusufdragos
15 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Saraybosna ziyaretimizi kusursuz hale getiren çalışanlara ve otel sahibine çok teşekkür ederiz. Bir dediğimizi iki etmediler. Havalimanından otel sahibi kendi aracı ile aldı. Ertesı gün mostara gitmemiz için otogara bıraktı ve akşamına tekrardan aldı. Hem de hiçbir ücret talep etmeden. Odalar tertemiz ve kocaman. Old town yürüyerek 3 dakka. Otelin sokagının karşısında KONZUM adı verilen market var. Wifi kusursuz çekiyor. Kahvaltı süper. Etlerin hepsi helal et. İsterseniz size omlet hazırlıyorlar. Banyo tertemiz ve yepyeni. Havlular çarşaflar temiz ve yataklat aşırı rahat. Annem de ben de çok memnun kaldık. Sakın başka yerde kalmayın.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
3  Teşekkürler _a_larl2015
13 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı

çok temiz, bir butik otele göre mükemmel oda, eksik yok ve tertemiz. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü, Ne talep etsek ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Kısaca çok memnun kaldık. Gene gitsem orada kalırım. Ayrıca otel sahibinin bizi lüks arabası ile havaalanına bırakması çok nefis ve nazik bir jest. Tebrik ederim. örnek bir hotel
Serdar Arkan

Oda ipucu: Tüm odalar çok güzel ve temiz.
Konaklama tarihi: Mayıs 2016
1  Teşekkürler Serdar A