Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Orchard Hotel Singapore
Yakınlardaki Oteller
$414
$201
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
Hilton Singapore(Singapur)(Ödediğinize Değer!)
$217
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
Grand Park Orchard(Singapur)(Ödediğinize Değer!)
$211
$187
Official Website
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
The Elizabeth Hotel by Far East Hospitality(Singapur)(Ödediğinize Değer!)
$161
$130
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Wangz Hotel(Singapur)(Ödediğinize Değer!)
$180
$146
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$306
$208
Panpacific.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$606
$363
MarinaBaySands
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %24 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($477/gece) %24 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$346
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
$374
$256
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Ibis Singapore on Bencoolen(Singapur)(Ödediğinize Değer!)
$128
$118
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Yorumlar (4.036)
Yorumları filtrele
4.036 sonuç
Gezgin puanı
1.593
1.550
637
159
97
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.593
1.550
637
159
97
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/4.036 yorum
Yorum Zamanı: 9 Ekim 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin merkezinde Singapur un görülmesi gereken tüm yerlerine kısa mesafede ulaşabileceğiniz bir noktada. Taxi ile max 20 singapur $ ina ulaşım sağlanabilir. Otel temiz ve şehir standartlarında. Kahvaltı ve akşam yemekleri için boş masa bulmakta güçlük yaşanması ve kahvaltının alışageldiğimiz Türk kahvaltılarından daha vasat olması olumsuz olarak söylenebilir.

Konaklama tarihi: Ekim 2017, seyahat türü: İş için
Teşekkürler murat m
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Delilah_Hamid - Orchard Hotel Singapore, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ekim 2017
Google Çevirisi

Dear murat m,
Thank you for your feedback, on your recent stay at The Orchard Hotel Singapore. We are glad that you had liked our location. Your comments in relation to the breakfast service have been noted and shared with the Department concerned, for improvement. In the meantime, we shall all look forward to welcome you again, in not too distant future.
Warm Regards
Delilah Hamid
Guest Experience Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 23 Aralık 2016

Konum olarak,temiz,kahvaltısı güzel ama bir de peynir,zeytin olsaydı,biz Türklerin olmazsa olmazları.Çünkü tur firmalarının tercih ettiği otel.Odalar temiz,personel güler yüzlü,yardımsever,heryere rahat ulaştık.

Oda İpucu: Genelde odalar üst katlarda olduğundan sessizlik hakim.
  • Konaklama tarihi: Aralık 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler mustafa a
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Delilah_Hamid - Orchard Hotel Singapore, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Aralık 2016
Google Çevirisi

Dear mustafa a,
Thank you for your excellent review on the TripAdvisor. We are delighted that you had comfortable stay experience. It is regretted that we were unable to cater Turkish cuisine during your stay. Meanwhile, we hope this will not preclude your future support for The Orchard Hotel Singapore. Perhaps, for your future visits, you will let us know in advance and our kitchen team may endeavor to create a more appropriate selection for you. Meanwhile, we wish you a Very Happy New Year.
Warm Regards
Delilah Hamid
Guest Experience Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 1 Kasım 2016

Kahvaltı güzeldi çeşit bulmak mümkün. Otelin konumu Orchard road'a çok yakın hemen başında bulunuyor. Güzel temiz bir otel. Ayrıca odalarda internet bulunan bir telefon var gezilerde yanınıza alıp internete bakabiliyorsunuz. Taxi ile çoğu yere yakın. Ayrıca otelin arka tarafında lobiden geçilebilen bir güzel çarşı var içinde çeşitli restoran ve mağazalar vardı. Lobisinde singapurun çoğu yerinde görebileceğiniz çok güzel orkideleri görmek mümkün.

Oda İpucu: Bağlantılı odalar mevcut istenirse önceden bildirmek gerekir.
  • Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler jackalizm
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Delilah_Hamid - Orchard Hotel Singapore, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear Jackalizm,

Thank you for your excellent feedback on your recent stay. We are delighted that you had enjoyed our location, facilities and services. We shall look forward to more opportunities to welcome you again to The Orchard Hotel Singapore.

Warm Regards
Delilah Hamid
Guest Experience Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 21 Ekim 2016

Bu otelin en büyük avantajı Singapur'un en işlek alışverişveriş caddelerinin birinin tam en sonunda yer alması. Singapur'daki 5 yıldızlı bir otellere göre fiyat --ben kaldığım dönemde-- makul idi. Kahvaltı servisi asya ağırlıklı olmakla birlikte Avrupa'dan da esintiler taşıyor. Siyah zeytin bulmasanız da bazı peynir/kaşar çeşitlerini bulabilirsiniz.

Otel odası tasarımı gotik. O nedenle fazla karanlık/ kasvetli. Ayrıca tuvalet/banyo'dan odaya geçiş için (neden bilinmez) iki kapı var.

Orchard MRT 10 dklık bir yürüyüşte.. Havalimanından otobüs sizi otelin hemen önündeki durağa bırakıyor. Ancak otelin hemen çok yakınında rahatsız edici bir mekan var. Karşı yolda bir dönerci büfesi ve aşağıda Hilton'un önünde pahalı da olsa çok güzel bir dondurmacı var.

Oda İpucu: booking.com dan aldığınız odalar manzarasız.
  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Hakan Y
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Delilah_Hamid - Orchard Hotel Singapore, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear Hakan Y,
Thank you for your review on The TripAdvisor. We are very glad that, on the overall you had a pleasant stay with us. You may like to know that we are currently evaluating a refurbishment program for our rooms. It will be our pleasure to look forward to welcome you again to The Orchard Hotel Singapore.
Warm Regards
Delilah Hamid
Guest Experience Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 9 Ekim 2016 mobil cihaz aracılığıyla

2015 aralıkta giriş yaptık 5 gün konakladık, dolayısıyla yılbaşı balosunu da yaşadık.Odalar güzel ve temiz,konum turist için harika ulaşım rahat personel Güler yüzlü ve yardım sever.
Taxi ulaşımı kolaylaştırıyor ancak Orchard otel öyle güzel bir yerdeki gez gel dinlen tekrar çık durumundaydık.Yatak ve yastıklarında tv de wi-fi bağlantısında banyo düzeninde sıfır problem.Başka ne isterim ki seyahatte otellerden.
Tüm dostlarımıza önerdiğimiz gibi tekrar konaklamayı düşünüyoruz.
Teşekkürler Orchard otel ailesi.....Funda Turgay SOYER

Konaklama tarihi: Ocak 2016, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler Funda S
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Delilah_Hamid - Orchard Hotel Singapore, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear Funda S,
Your excellent review on The TripAdvisor is very much appreciated. We are delighted that you had enjoyed our location, facilities and services. Your kind recommendation of The Orchard Hotel Singapore is rewarding for us all. It will be our pleasure to look forward to welcome you and your friends, in the not too distant future.
Warm Regards
Delilah Hamid
Guest Experience Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın