Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (3.241)
Yorumları filtrele
3.241 sonuç
Gezgin puanı
2.644
436
94
27
40
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
2.644
436
94
27
40
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
4-9/3.241 yorum
25 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

İşim gereği çok otelde kaldım fakat abartılacak bir otel değil.odaları geniş ferah fakat Personelleri dağınık düzensiz başı boş yönetilemeyen bir otel olarak düşünüyorum. 3. Gece konaklamamda odama geldiğim de özel eşyalarımın ,valizimin odam da olmadığını fark ettim ve resepsiyona giderek odam da eşyalarımın olmadığını söyledim 2,5 saat eşyalarımı aradılar sonrasında yanlışlık la depoya kaldırıldığını söylediler.ama o arada yaşadıklarımı bir ben biliyorum çok tedirgin oldum fakat personellerin aynı hissiyat ta olmadığını söyleyebilirim.
Kısacası talihsiz bir anı ve bir daha konaklama yapmak istemediğim bir otel olarak kaldı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler Lütfi G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
E-Insider WDohaHotelResidences - W Doha, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ağustos 2019
Google Çevirisi

Dear Lütfi G,

Thank you for choosing W Doha! Our hope is that all our guests experience a peaceful environment during their stay. That said, I would like to apologize for the miscommunication with your luggage on your check-in. I sincerely apologize for the inconvenience and I assure you our team feels the same. Also, we will take the necessary steps to ensure this is an isolated incidence.
We look forward to welcoming you back to our hotel in order to restore your confidence in W Doha. Kindly check your private messages as I have reached out in order to further investigate this.

Hope to hear back from you soon,

Maria
E-Insider

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
20 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doha’nın en iyi oteli diyebilirim. Odalar süper lüks ve geniş. Aradığınız herşey elinizin altında. Çok merkezi bir lokasyonda. Kahvaltısı ve gece klübü de çok keyifli.
Personel çok yardımsever ve güleryüzlü. Otelde nerdeyse her dil konuşulabiliyor.
Otopark ve vale hizmeti mevcut

Konaklama tarihi: Mart 2018
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler 849erens
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
13 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin başta Genel Müdürü ve bir çok türk personeli ile yabancılık çekmeceğiniz,Lüks ve her daim hareketli lobisi ile sizi hep zinde tutucak bir otel. Yemek kalitesi ve oda servisleri gerçekten iyi. Dohada en iyi 3 otelden birisidir. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler muhammeterdibasturk
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
The E-Insider WDohaHotelResidences - W Doha, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Şubat 2017
Google Çevirisi

Welcome Muhammet B,
Thank you for your excellent review! We’re thrilled that you enjoyed your experience throughout W Doha.
When you return, feel free to speak to our W Insider about what’s new/next to do in the city. Also check out our reinvented lunch at Wahm & WET Deck.
All the best,
Cristina | E-insider

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
6 Ocak 2016 tarihinde yorum yapıldı

Benden tam puan alan bir otel, Doha'da keyifli vakit geçirmeme neden olan, son derece modern, yaşayan,canlı bir otel. Lobisinde bile oturup insanları izlemek ve enerjiyi hissetmeniz size çok iyi hissettirecektir. İçinde bulunan restorantlar, pastane ve club, hepsi birbirinden şahane ve eğlenceli. Hayal kırıklığı yok, heryerinde büyük bir keyif alacaksınız. Pastanenin menüsü ünlü şef Eric Lanlard (cake boy diye bilinir) tarafından hazırlanmış.Karaorman tatlısı ve red velvet kekini unutamıyorum. Çaylarını da çok özenle hazırlıyorlar. Herşey taptaze. Açık havuzu da çok güzel , spor salonundaki ekipmanlar Precor marka ve yeni. Odadaki şampuan vs Bliss marka ve çok beğendim.Bolca bırakıyorlar boşuna evden getirmeyin.

Club Çarşamba ve haftasonları ağzına kadar dolu, otel müşterileri bile rezervasyonla zar zor girebilir. Tüm Doha buraya geliyor sanki. DJ çok iyi. Ülkede alkol yasak ama bu tür otellerde alkol serbest. Market Jean Georges restorantındaki sushiler ve öğlen business menüsü harika. Boş masa bulmak hayli zor. Oda geniş ve çok konforlu, nespresso makinesi ve odada bolca içme suyu var. Otel kapısından oda servisine kadar istisnasız herkes güleryüzlü ve sizi çok şımartıyorlar, her isteğinizi büyük bir nezaketle yerine getiriyorlar. Doha'ya giderseniz kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel, gidin ve nerede olduğunuzu unutun:)

Konaklama tarihi: Nisan 2015
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Semiiramiss
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
E-Insider WDohaHotelResidences - W Doha, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ocak 2016
Google Çevirisi

Hello Semiramis Ç,

Thank you for your review about W Doha Hotel & Residences.

We are extremely humbled by your kind words, and would like to sincerely thank you for sharing this review with us. Thank you for your compliments about our facilities, dining outlets and the service received from our talents. We cannot wait to welcome you back!

All the best,
The E-Insider

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
27 Haziran 2014 tarihinde yorum yapıldı

iş seyahati için gittiğim dohada bu otelde konakladım. beklentilerimin çok üzerinde bir hizmet anlayışı ile karşılaştım. check in anından itibaren çalışanların güler yüzü ve ilgisi sizi yeterince şımartmaya yetiyor. la spiganın yemekleri harika. wahm barda eğlenmek de çok güzelde.

Konaklama tarihi: Haziran 2014
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Serkan Ü
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
E-Insider WDohaHotelResidences - W Doha, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Haziran 2014
Google Çevirisi

Hello Serkan Ü,

Thank you very much for your lovely review of W Doha, we were delighted to hear that you enjoyed your time with us here in Doha!

We hope to welcome you back again in the future.

All the best,
The E-Insider

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın