Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$150
$142
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
Coral Beirut Al Hamra Hotel(Beyrut)(Ödediğinize Değer!)
26.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$91
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
WH Hotel(Beyrut)(Ödediğinize Değer!)
26.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$77
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$48
$44
Booking.com
Göster
  • Restoran
Seaside Furnished Apartments(Beyrut)(Ödediğinize Değer!)
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$67
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Otopark
  • Deniz kıyısı
City Suite Hotel(Beyrut)(Ödediğinize Değer!)
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$86
$71
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
28.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$128
$122
Expedia.com
Göster
  • Kahvaltı dahil
  • Havuz
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$436
$422
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
$250
$242
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Yorumlar (841)
Yorumları filtrele
841 sonuç
Gezgin puanı
339
354
107
27
14
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
339
354
107
27
14
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
5-10/841 yorum
Yorum Zamanı: 11 Temmuz 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Otelde değilde sanki evinizdeymiş gibi hissedebileceğiniz nezih bir ortam...
Özellikle de resepsiyon müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar...
Konumu merkezi olduğu için havaalanına limana çarşıya yakın.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler Ayla G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Francois G - Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2017
Google Çevirisi

Dear Ayla G,
Your comments posted after your last stay at Radisson Blu Martinez are paramount to us.
My team and I are glad that you enjoyed the hotel convenient location, at walking distance from the capital main attractions. We are fully committed to keeping all our guests at center stage in order for you to feel in good hands.We hope to host you again in the near future. Francois Galoisy.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 20 Şubat 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Konumu ve fiyatı itibari ile tercih edilebilir bir otel. Odalar yeterli genişlikte ve temiz. Ücretsiz wi-fi mevcut. Biraz eski ve odalarda havlu terlik bulunmaması olumsuz yanı. Kahvaltısı gayet yeterli ve güzel.

Konaklama tarihi: Şubat 2017, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler Eylem Ö
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Francois G - Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Şubat 2017
Google Çevirisi

Dear Eylem Ö,
A great Thank you for sharing your feedback with other travelers, after your recent stay at Radisson Blu Martinez.
we are glad that you find the hotel to your convenience and that our rooms are spacious enough. Indeed, although our Chief Engineer is fully dedicated to up-keeping the room condition, a soft renovation is required and I am pleased to confirm that it sill start this year.
As to the slippers, they are set up in Business Class rooms, by default and on request in our other room categories. Please ask for it, should you decide to return to our hotel upon your next visit to Beirut.
Francois Galoisy


Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 11 Şubat 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Otelimiz son derece iyi bir bölgedeydi bu nedenle otelin eskiliğine laf etmeyeceğim Beyrut görülmesi gereken bir şehir yeme içme üzerine kurulu bir hayat araba kiralamanızı tavsiye etmem trafik çok düzensiz bizim hayatımızı Beyrut Rehber.com kolaylaştırdı Barboros'a teşekkürler

Konaklama tarihi: Şubat 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler Ufuk Ö
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Francois G - Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Şubat 2017
Google Çevirisi

Dear Ufuk Ö,

Thank you for sharing your comments on TripAdvisor with the travelers' community. We are glad to read that your stay at Radisson Blu Martinez went well. we strive to put guest at center stage in order to give all our guests memorable moments. Surely the hotel location makes it easy for going out at leisure to enjoy the beautiful Corniche and Zaituna Bay.
Traffic can be sticky at times as in many capital cities.
We hope to accommodate you again in the near future.
Francois Galoisy.


Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Ocak 2016

Beyrut 'da kalınabilecek en güzel otellerden birisi. Hem merkezde hem sahile yakın , özellikle bizim kaldığımız oda balkonlu idi , kahvaltısı güzeldi. Genel seviye olarak beklentimizi karşıladı diyebiliriz.

Oda İpucu: Oda seçerken wifi nin daha iyi çektiği lokasyonları seçilebilir.
  • Konaklama tarihi: Mart 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Hizmet
1  Teşekkürler muharrem mecit g
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Kosta K - Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ocak 2016
Google Çevirisi

Dear Mr. muharrem mecit g,

I would like to thank you for taking the time to share your feedback on TripAdvisor following your recent stay here at Radisson Blu Beirut!

I was delighted to read that you had an enjoyable stay and found in our centrally located property and I was thrilled to know that we succeeded in meeting your expectations!

I look forward to welcoming you back whenever your travels bring you back to the area!

Sincerely,
Kosta Kourotsidis
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 26 Nisan 2015

  • Konaklama tarihi: Nisan 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Radisson Blu Hotels ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
General Manager Kosta K - Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mayıs 2015
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın