Mine K.

Aqua fantasy otel & aquapark

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
31 ağustosda otele giriş yaptık ailece hala tatilimiz devam ediyor çıkmadan yorum yapmak istedim ki hemen bavulunuzu toplayıp gelin diye. otel harika aqua sı zaten çocuklar için inanılmaz güzel farklı hızlı ve eğlenceli kaydorakları var sabahtan gidiyoruz çocuklar çok eğleniyor akşam üstü deniz yapıyoruz deniz dalgalı ama çok eğleniyoruz dalgalarla oyunu çok sevdik . Çalışanlar çok güleryüzlü hepsi çok yardımcı oluyorlar birşey rica ettiğinizde . yarın steak house alacarte gidecez , yemekler akşam için çok fazla değişik değil standart diğer oteller gibi gittiğimiz ama temiz heryer , masa sıkıntısı hiç yaşamadık öğlen çok kalabalık oluyor ama dışardaki restoranda sahil yolunda yeniyor öğlen ama yemek saatini geniş tutmuşlar 16 :00 a kadar yemek yiyebiliyorsunuz öğlen döner hamburger fastfood tarzı daha fazla olmak üzere herşey var yemekte .18. 00 a kadar pastaneden çay kahve pasta tarzı alıp havuz başına yada denize götürebilirsiniz sadece her yere meyve suyu ve normal su alabileceğiniz makineiler bırakmışlar bence pet şişede su alabileceğimiz buzdolapları olsa belli yerlerde herlkes suyunu ordan alsa daha iyi olucak gibi onun dışında odaya su bırakılıyor sıkıntı yok minibardada ücretsiz su ve içecek bulunuyor . Her yıl değişik yerlerde tatil yapıyoruz en çok sevdiğimiz tatil ve otel oldu tavsiye ederiz . Herkese iyi tatiller sevgiler selamlar
Konaklama tarihi: Eylül 2024
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Other Ahmet COLAK - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Sayın Konuğumuz

Konaklamanıza dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sizlerin pozitif deneyimleri bizleri daha da iyi bir hizmet vermek için motive edecektir.
Sizleri yeniden ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa noktasına 8.2 km mesafede
Reception
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa noktasına 8.0 km mesafede
Homeros Lounge
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa noktasına 8.0 km mesafede
Oda servisi
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa noktasına 8.6 km mesafede
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa noktasına 8.6 km mesafede
Selçuk bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (4.194)
4.194 sonuç
2.574
2.574
5-10/4.194 yorum
21 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelden ve animasyon ekibinden memnun kaldık. Animasyon ekibinden Eren bizimle çok ilgilendi ve eğlendirdi🙂 water polo vecdart keyifliydi. Otelin temizliği iyiydi ve personel kibar ve yardımcıydi. Verilen hizmetler tatmin ediciydi. Aquapark eğlenceliydi.

Teşekkürler Özge O
Other Ahmet COLAK - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz

Tatilinize dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Konaklamanızdan memnun kaldığınızı öğrenmek bizleri mutlu etti.
Sizleri en kısa zamanda yeniden ağırlayıp daha da eğeleneli anılarla uğurlamak isteriz.

21 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir aile tatili geçirdik, personel ilgiliydi🤗, temizlik iyiydi, animasyon ekibinden eren çok sempatikti oğlumla çok güzel iletiism kurdu,gazlı içecekler gazsizdi, alkol güzeldi, havuzlar temizdi, yemekler lezzetluydi

Oda ipucu: Otopoqrk vardı ve yeterliydi, giriş sıkıntısızdi, Aquapark çok kalabalık değildi
Teşekkürler utku v

Değerli Misafirimiz

Tatilinize dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Konaklamanızdan ve tesisimizden memnun kaldığınıza sevindik.
Sizleri yeniden ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

Guest Relations Manager

20 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmmelllll
Her şeyiyle; tesis aqupark,yemekler,odalar ve en önemlisi personel.
Çok kibar,güleryüzlü ve yardımsever bir personel.
Kılık kıyafet yaklaşım tarz hepsiyle mükemmel
İyi ki gitmişim
Ben böyle bir tesis görmedim
Harika harika harika

Teşekkürler gurkan d

Konaklamanıza dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Tatilinizden memnun kalmanıza sevindik.
Sizleri yeniden ağırlayıp tesisimize dair yeni hatıralar oluşturmak isteriz.

14 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Erel bey eylenceli oyunlarda bize eşlik etdi. Çocuk kulübünü çok beğendik. Eylenceleri, içecekleri bir harika. Odaları temiz, personelleri güler yüzlü, yemek çeşidleri Antalya otellerindeki gibi olmasa da güzel. Kumsal muhteşem..

Teşekkürler Nuriyye A
Other Ahmet COLAK - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz.

Konaklamanıza dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Tesisimizden ve personellerimizden memnun kalmanıza sevindik.
Sizleri yeniden ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kids clupta Kübra hnm,Zeynep hnm ,Melisa hnm,Berke beye ilgileri için çok teşekkür ederim Gözünüz kapalı çocuklarınizi güvenle teslim edebilirsiniz.Cocuk aktivitelerini koşarak gitti yüzmeye değil oyun alanına koşarak gitti .İkinci evimiz gibiydi Herşey için teşekkürler Elinize emeğinize sağlık.Sizler sayesinde çok keyifli tatil gecirdik

Teşekkürler Sebahat E
Other Ahmet COLAK - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2024

Konaklamanıza dair düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Tesisimizden ve çocuk kulübümüzden memnun kalmanız bizleri sevindirdi.
Olumlu görüşlerinizi personellerimize aktarılacaktır.
Sizleri yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız.