Gezgin

Resepsiyonistlerin ilgisi çok tatlı 😊

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Tem 2022
Aldığım hizmet karşılığı kesinlikle mükemmeldi. Çalışanların ilgisi özellikle bizi karşılayan irem hanıma ayrıca teşekkür ederiz yakından ilgisi güler yüzü hoş sohbeti bizi çok memnun etti kahvaltı da ve oda düzeni temizliğindeki iki ablamız da harikaydı. Kahvaltısı gayet çeşitli ve görsel olarak zengindi. Sakinliğine zaten diyecek lafım yok. Huzuru dinlemek isteyenlere gayet uygun bir atmosfer ilk fırsatta tekrar geleceğim cella hotel ailesi görüşmek üzere..
Konaklama tarihi: Mart 2022
Yanıtlanma zamanı: 28 May 2024
Değerli Misafirimiz,

Değerli zamanınızı otelimizdeki güzel deneyimlerinizi bizimle paylaşmaya ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Her şeyden önce siz değerli misafirimize sağladığımız imkanların sizi memnun ettiğini gördüğümüz için son derece mutlu ve memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.

En kısa zamanda sizi tekrar otelimizde ağırlamak ister ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..
Cella Boutique Hotel & Spa Ephesus noktasına 0.3 km mesafede
Oda servisi
Cella Boutique Hotel & Spa Ephesus noktasına 1.1 km mesafede
Cella Boutique Hotel & Spa Ephesus noktasına 1.3 km mesafede
Selçuk bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/393 yorum
29 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele bayıldım inanılmaz bir doğa esintisi ve butik otel üstüne spa oluşu beni buraya çekti iyi ki de gelmişim otelin mükemmel bir aurası var sadece otelin de değil aslında çalışan gececi resepsiyon görevlisi Turan bey’e teşekkür ederim ihtiyaçlarımı gece saati demeden eksiksiz ve güler yüzle karşıladı tabikide gündüz çalışanlarına da ayrı teşekkür ederim yolum düşerse kesinlikle geliceğimden emin olun görüşmek dileğiyle. 😆

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Aliii06
Genel Müdür ÇAĞSER ÖNCÜL - Cella Boutique Hotel & Spa Ephesus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Mayıs 2024

Değerli Misafirimiz,

Saygılarımızla..

14 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatı oldukça yüksek olan otelden açıkçası paramın karşılığını alamadım. Odaya girdiğimizde televizyon çalışmıyordu. Teknik ekip hemen geldi yaptı ama ertesi gün yine bozuldu. Biz de TV izlemekten vaz geçtik. Minibarın kapağı tam kapanmıyor. Elimizde kaldı sürekli. Oda kapısının kart sistemi bozuk olduğu için anahtarla girmek zorunda kaldık. Şampuanımız bittiğinde yenisini vermeleri için eski boş kutuları görmeleri gerektiğini duyunca ise dünyada böyle bir şey talep eden tek otel olma ödülünüde verdim. 2. kez gelmek için bana bir şey pek sunmadı. Başka bir otel düşüneceğim.

Oda ipucu: Otopark gayet yeterli. Asansörün kapıları iki kat arasında olduğu için kafanız karışabilir. Kahvaltıda fazla çeşit yok. Ama yeterli.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler muratavsar
30 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balayı çiftleri için ideal bir otel. Özellikle de tarih ve doğa meraklısıysanız otel gerek konumu gerekse imkanlarıyla sizi büyüleceyecektir. Efes üzerinden Şirünce ve Pamucak Plajına gidebilirsiniz ancak pandemi şartları sebebiyle planlarınız değişebilir. Yardımsever güler yüzlü hizmet için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler Samedaktas
10 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı

Yolunuz Selçuk'a düşerse konaklamadan dönmeyin derim. Otel sahibi Serdar Bey ve Reception Cansu Hanımın ilgisi, Birbirinden farklı konseptlerde birbirinden şık ve temiz odalar ,aile sıcaklığında otantik,sik mekanlar, guzel muzikler,nefis kahvaltı, sıcacık harika bir mekan.Hamam li odasi tek kelime ile muhteşemdi. Savunalım odalar ise aklımızda kaldi. Selcuk da bundan böyle bir evimiz var. Muhteşem evsahipligi icin Serdar bey Ve Cansu hanima sonsuz teşekkürler

Konaklama tarihi: Nisan 2021
Teşekkürler Mucize15
29 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle bizimle iletişime geçen sorduğum sorulara ilgi gösteren Cansu hanıma otele gittiğimizde ise gösterilen ilgi alakaya hayran kaldık.. resepsiyondan tutun mutfakta çalışanına kadar hepsi güleryüzlülüğüyle adeta büyüledi.. iyi ki Cella Butiği seçmişiz şiddetle tavsiye ederiz..

Konaklama tarihi: Mart 2021
Teşekkürler Sclzdmr