Hasan R

Otelden çok Sıcak bir işletme

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 9 Ara 2024
Burası adı otel ama daha çok bir dostunuzun evinde kaldığınızı hissettiren çok özel bir işletme.
Her yerde farklı dokunuşlar sizi mutlu ediyor.
Girdiğiniz her odadaki farklı minik ayrıntılar sizi alıp eski günlere götürüyor.
Ayrıca akşam veya sabah otelden Selçuk’un içine yapışacak bir tarih yürüyüşü için de uygun.
Kesinlikle öneririm .
Reception
Hotel Kalehan noktasına 1.1 km mesafede
front of the building
Hotel Kalehan noktasına 0.7 km mesafede
Selçuk bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/515 yorum
12 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şükürler olsun ki sadece 1 gece kaldık. Bu otelde birkaç gece veya daha uzun süreyle rezervasyon yapmış olmak gerçekten büyük bir çile olabilirdi. Resmen paranla rezil olacağın türden bir otel. Biz sadece 1 gece uyumak üzere 2 oda rezerve edip kaldık.

Yapıldığı 1980’lerden beri pek çivi çakılmamış, eski yataklar, eski mobilyalar, eski odalar ve eski banyolarla hizmet vermektedir. Bunu nostaljik bulmayın çünkü eski ve bakımsız bir otel. Buna karşın fiyatları oldukça yüksek.

Banyoları fotoğrafta gördüğünüz şekilde çok kötü. Yataklar son derece rahatsız. Kaldığımız tarihlerde şehirde sıcaklık 35-40 santigrat derece olmasına rağmen odalarımızdan birindeki klima soğutmuyordu. Diğer odadaki klima soğutuyordu. Fakat her iki odadaki klimalar da direkt yatağa doğru üfleyecek şekilde konumlandırıldı. Bu nedenle klimanın çalıştığı odada kalan oğlum hasta çok hasta oldu. Maalesef sabaha kadar uyuyamadık. Bir yolculuk esnasında bir gece dinlenelim de devam ederiz diye kaldığımız bu otelde konaklamamız kabusumuz oldu.

Wifi varla yok arası bir şey. Son derece yavaş ve odalarda çekmiyor.

Resepsiyonda genelde kimse olmuyor çünkü yeterli çalışan yok. Resepsiyonu aradığınızda da cevap vermiyorlar telefona. Kahvaltısı çok yetersiz.

Açıkcası bu otele dair olumlu yorum bırakanların gerçek kullanıcı olduğunu düşünmüyorum. Bu gerçekleri yazmamın da toplumsal bir hizmet olduğunu düşünüyorum. İşine yatırım yapmayan, kendini güncellemeyen ama bir şekilde internet üzerinden reklamla hala kazanan otelleri
kesinlikle tavsiye etmiyorum. Böyle bir otelde kalmaktansa İzmir merkezdeki pek çok kaliteli otel tercih edilebilir. Zaten ulaşım çok kolay. Fiyatlar da bu otelin fiyatından pek de farklı değil.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Explore37220499832
2 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Kalehan otelden ailecek çok memnun kaldık. Sahibi Ayşe Hanım, yemeklerle ilgilenen Abidin bey başta olmak üzere bize her konuda çok yardımcı oldular. Çok temiz, ortam yemekler muhteşemdi. Arka bahçesi gizli kalmış bir vaha gibiydi.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Küçük patili bademimiz de çok sevdi. Efes’i doya doya gezmek isteyenler için kalınabilecek Selçuk’taki en ideal yer.Çakar Ailesi☺️

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Zeynep Şule Ç
29 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otelin tarihçesini sahibesi Ayşe hanımdan dinledikten sonra daha bir ısındım. Çok güzel,sakin ve huzurlu bir yer. Efes gezisine otelden çıkar çıkmaz başlayabilirsiniz. Kahvaltısı fena değil ama akşam yemeğinde Abidin beyin hünkar beğenisi ni özellikle tavsiye ediyorum, mükemmel...

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Bahtiyar M
Sahibi hakanozdemirci - Hotel Kalehan, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2019

Bahtiyar Bey çok teşekkür ederiz güzel yorumunuza. Sizleri tanımaktan çok mutlu olduk. Her zaman bekleriz. Sevgi ve Saygılarımızla, Ayse Ergir

9 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Rotanız güneye ise, Selçukta mola vermek v civarı keşifetmek için harika bir otel. Sessiz sakin, her köşe çok zevkli döşenmiş. Kaldığımız oda geniş ve ferahtı. Yalıtımlı camlar sayesinde otoyol duyulmuyor.
Kahvaltı seçkin ve lezzetli. Güleryüzlü ekip.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Ooophuk68
Ön Büro Müdürü hakanozdemirci - Hotel Kalehan, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2019

Sayın Ooophuk68,
Otelimiz hakkındaki görüşleriniz çok teşekkür ederiz. Sizleri mutlu ayrılmış görmek bizi de mutlu etti. Tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimizi iletiriz.
Hakan

4 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Her tarafı ayrı güzel, otantik..özellikle bahçesine hayran kaldığım otel. Hem personel hem otel sahipleri çok ilgili, herkes güleryüzlü, samimi..Gezilecek noktalara çok yakın mesafede.
2 gece kaldık, 2 akşam da otelde yedik, çok lezzetli herşey..tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler MeldaDM
Sahibi hakanozdemirci - Hotel Kalehan, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Haziran 2019

Güzel Yorumunuz için çok teşekkürler Melda Hanım. Sizle tanışmaktan çok mutlu olduk. Tekrar sizi ağırlamak dileğiyle, Sevgiler. Ayşe Ergir