İpek G

Çok memnun kaldık

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Eki 2024
4 yetişkin 1 bebek gittik aile odası tuttuk bir gece kaldık o kadar güzel bir işletme ki herkes çok ilgili Mehmet bey dünyam hanım o kadar güzel ilgilendiler ki onlara çok teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum yeri çok güzel bir yerde gidin. Mutlaka çok memnun kalırsınız
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Celsus Boutique Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Celsus Boutique Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Celsus Boutique Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Selçuk bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/273 yorum
20 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir otel.Odalar ferah.Konumu çok iyi.Park problemi yok.Çocuklar havuzda eğlendi.Personel çok ilgili ve güleryüzlü.Çok anlayışlı ve yardımcılar.Kahvaltı 4*4 lüktü.Omlet dahil herşey vardı.Sakin,keyifli bir deneyim oldu.

Oda ipucu: Küçük bir havuz ama eğlenceli.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler hurriyetaksakal
6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz güleryuzlu mısafırperver bir işletme.Ailecek kaldık cok da mutlu olduk.Odaları ve mımarısı cok guzel.Merkezı konumda ve otapark sorunu yok.Havuzuda cok guzel.4kısı aıle odasında kaldık cok da konforluydu herkese tavsıye ederız.Celsus.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Bülent K
29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odamız oldukça ferahtı, çalışanlar çok güleryüzlü, ilgili ve kibarlar. Başka planımız olmasa kesinlikle 1 gece daha kalmak isterdik. Kahvaltıda yeterince çeşit mevcuttu. Tatlı bir bahçesi ve havuzu var. Bina taş olduğu için resepsiyonda telefon pek çekmiyordu ama bu da hiç sorun edilecek bir durum değil.

Oda ipucu: Otopark imkanı yok, kalenin önüne araç park edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Gülin K
20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oteli baya begendim cok güzel bi ortam denizi sifir. Animasyon ekibi baya sempatik cok seviliyolar En cok da batuyu begendim baya sempatik iyi bi oglan. Cok cabuk anlasdik insani baya eglendiriyo. Isini cok severek yaptigi belli tutun o oglani orda!!!.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler aliberkay A
11 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu hafta konakladık Gördüğüm en temiz ve özenli otellerden biri. Dekorasyonu sade ama oldukça iç açıcı Çalışan arkadaşlarda son derece ilgili güleryüzlü konum olarakda merkezde ama şehrin gürültüsünü duymayacağınız bir konumda. Biz cok rahat ettik bir daha gitsem yine aynı yeri tercih ederim. Hersey için tekrar tesekkürler

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler ELIF B