Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Güleryüz, servis, odalar, temizlik, düzen ve merkezi olması açısından TAM puanı kesinlikle hak ediyor. Selçuk içinde gidilebilecek her yere çok yakın, yürüyüş mesafesinde. Çevreye gitmek için minibüslerin olduğu yere de 1,5 dakikalık yürüyüşle gidilebilir. Manzara çok iyi, özellikle kuş sesleri arasında gün batımını izlemek çok güzel bir deneyimdi. Teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Değer
Odalar
Yer
Temizlik
Hizmet
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
16 temmuz gecesi konakladik eşimle. Her detayi incelikle düşünülmüş, tertemiz, huzurlu bir tesis. harika bir kahvaltiya sahip ve gün boyu kek ve cay kahve ikrami var. Son derece kibar yetkilileri ve calisanlari da pas gecmemek gerekli. Tesekkurler.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
ezgi o adlı kullanıcıdan Akanthus Hotel Ephesus hakkında bilgi alın
Teşekkürler ezgi o
Abdullah Ş
İstanbul, Türkiye
20 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Harika bir tesis içeri girdiğiniz anda yapının büyüsüne kapılıyorsunuz ve tarihi dokuyu hissediyorsunuz, odalar harika dizayn edilmiş ve harika insanlar tarafından işletiliyor, temizlik ve kahvaltı 10 puan , tebrikler ve teşekkür ederiz bize böyle bir deneyim yaşattığınız için.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Abdullah Ş adlı kullanıcıdan Akanthus Hotel Ephesus hakkında bilgi alın
Teşekkürler Abdullah Ş
Datça’ya doğru giderken bir gece de Selçuk’ta kalalım diyerek tesadüfen keşfettiğimiz ve iyi ki burada kalmışız dediğimiz bir otel oldu.. Bahçesi, odaları her bir detayıyla öyle huzurluydu ki yeniden gitmek için sabırsızlanıyorum. Otel sahipleri Muharrem Bey ve Mehmet Bey’le sanki yıllardır tanışıyormuşçasına havuz başında saatlerce sohbet ettik. Ayrıca kahvaltısı da çok özel, mutlaka bir gece de olsa kalınlamlı!
Efes Müzesine, tarihi İsa Bey Camisi ve st John Kilisesine yürüme mesafesinde, dilerseniz gün içerisinde otel çevresindeki bu kültürel alanları kolayca gezebilirsiniz. Biz ihtiyaç duymadık ama otelden arabanızla denize 10dakikada ulaşabilirsiniz.
Giderseniz havuz başında gün batımını mutlaka izleyin!!
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
elifozguzelbas adlı kullanıcıdan Akanthus Hotel Ephesus hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler elifozguzelbas
sibelgokceoglu
Ankara, Türkiye
27 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Muhteşem ve dingin bir tatilin tek adresi. Huzurlu bir ortam ve olağanüstü hizmet kalitesi. Otel ve odaların kusursuz mimarisi, ic tasarımı... tek tek her ayrıntı ve konfor düşünülmüş. Temizlik konusunda da yıldızı hak ediyor. Kahvaltilari hem sunum hem lezzet acisindan harika!
Konaklama tarihi: Ekim 2019
sibelgokceoglu adlı kullanıcıdan Akanthus Hotel Ephesus hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler sibelgokceoglu
zorlu-dogan
İstanbul, Türkiye
24 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Havuzu, kahvaltısı, dekorasyonu, hizmeti, güleryüzlülüğü, hijyeni, her şeyiyle süper bir mekan, gidin konaklayın, her ufak ayrıntı ile tek tek ilgilenilmiş olduğu hemen anlaşılıyor, herkese tavsiye ediyorum...
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
zorlu-dogan adlı kullanıcıdan Akanthus Hotel Ephesus hakkında bilgi alın
Teşekkürler zorlu-dogan
Yönetici akanthushotel - Akanthus Hotel Ephesus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2019
Değerli misafirimiz, konaklamanızda bizi seçtiğiniz ve ayrıca güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri tekrar görmek bizi çok mutlu edecektir. En iyi dileklerimizle...
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.