Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
21 kişi bu otele bakıyor
Expedia.com
$142
Fiyata Bakın
09.10.21 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Booking.com
$142
Fiyata Bakın
08.10.21 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Trip.com
$85
Fiyata Bakın
Hotels.com$142
Priceline$136
Orbitz.com$142
15 fiyatın tümüne bakın
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (732)
Yorumları filtrele
732 sonuç
Gezgin puanı
603
69
31
10
19
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
603
69
31
10
19
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
4-9/732 yorum
11 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Spa müdürü Atalay bey e ilgi alakası için çok teşekkür ediyorum. Günlük kullandığım tesise Atalay bey ile görüşerek bilgi alarak üye olduğum için çok mutluyum.
Spor salonu bölümünde bulunan Kadir hoca imızada bir teşekkür etmek istiyorum kendisi spora teşvik etmesi ve ilgisi ile düzenli spor yapmam konusunda çok yardımcı oldu.
Spa tesisi çok temiz düzenli personelleri çok ilgili havuz başında olsun içeride olsun ilgi alakaları gerçekten harika

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Berk122112
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Services / Front Office Jihane Ahmid - Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2021

Değerli Misafirimiz,

Radisson Blu Ottomare'de bizimle kalmayı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz, puanınız ve yorumunuz için teşekkür ederiz, Umarım en yakın gelecekte sizi tekrar ağırlarız.
Saygılarımla
Jihane Ahmid
Misafir İlişkileri Müdürü

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
7 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Uzun süredir spor salonuna üyeyim Kadir hocanın ilgi ve alakasından çok memnunum herkese tavsiye ederim çalışanlar güleryüzlü ve ilgili temizlik gayet güzel koşu bantlarında havuza karşı spor yapmak harika

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler esrakT7907AD
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Services / Front Office Jihane Ahmid - Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing to book your stay at Radisson Blu Ottomare.
It was our pleasure to host you and we are very grateful for your feedback and high rating regarding your stay at our hotel.

We hope to welcome you again as soon as possible.

Best regards
Jihane Ahmid
Guest relations manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
7 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Spor bölümde çalışan sevgili hocalarıma teşekkür ediyorum. Desteklerinden ötürü, Kadir, Sena hocalarıma ayrı teşekkür ediyorum. Bir parantezde Yeni yönetime (Atalay Bey’e açmak istiyorum, eksik olan duş vs havuz tarafında bulunan çimler gibi eksikleri gidermesi gelecek adına olumlu işler olacağının habercisi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler do_ana579
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Services / Front Office Jihane Ahmid - Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing to book your stay at Radisson Blu Ottomare.
It was our pleasure to host you and we are very grateful for your feedback and high rating regarding your stay at our hotel.

We hope to welcome you again as soon as possible.

Best regards
Jihane Ahmid
Guest relations manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
19 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 yıldır havuza üyeyiz ailecek tüm otel personeli güleryüzlü ve yardımseverler.Herşey harika. Ve restoran bölümünden Hakan & Tolga arkadaşlarada ayrı teşekkürlerimizi sunarız.Masaj ve spa bölümleride çok başarılı

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler artuny2019
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Services / Front Office Jihane Ahmid - Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing to book your stay at Radisson Blu Ottomare.
It was our pleasure to host you and we are very grateful for your feedback and high rating regarding your stay at our hotel.

We hope to welcome you again as soon as possible.

Best regards
Jihane Ahmid
Guest relations manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
19 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 sezondur spa bölümüne üyeyiz ailecek.. Gerek çalışanlar gerek spa bölümünün ilgisi harikulade.. Restorant bölümünden hakan ve Tolga ile aileden biri gibi olduk, her daim güleryüzlülükleri ilgi ve alakaları 10 numara.. Teşekkür ederiz radisson böyle çalışanlarınız oldugu için.. Herkese tavsiye ederim..

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler 552marala
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Services / Front Office Jihane Ahmid - Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing to book your stay at Radisson Blu Ottomare.
It was our pleasure to host you and we are very grateful for your feedback and high rating regarding your stay at our hotel.

We hope to welcome you again as soon as possible.

Best regards
Jihane Ahmid
Guest relations manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın