Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Raffles Istanbul
Fiyatları Göster
Tasarruf etmekten hoşlanıyor musunuz? En uygun fiyatları bulmak için 200’e yakın sitede arama yapıyoruz
Yakınlardaki Oteller
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Aura Suites(İstanbul)
Oteli Görüntüle
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Oteli Görüntüle
  • Havuz
  • Restoran
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Veyron Hotel(İstanbul)
Oteli Görüntüle
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Yorumlar (603)
Yorumları filtrele
603 sonuç
Gezgin puanı
544
44
9
4
2
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
544
44
9
4
2
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
FiltreleTüm diller
Liste güncelleniyor...
18-23/603 yorum
Yorum Zamanı: 4 Mart 2017 mobil cihaz aracılığıyla

harika bir otel..
karsilama,agirlama cok guzel,guzel hizmet ve guzel yemekler...
restoran ve mutfak ekip i harika servis ve yemekler cok guzell..
odalar rahat,konforlu...
umarim tekrar gorusmek uzere
hersey icin tesekkurler.

Konaklama tarihi: Mart 2017, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler tcaslii
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Raffles I - Raffles Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2017

Sayın "tcaslii",
Raffles Istanbul'dan merhaba... Otelimizdeki konaklamanız sonrasında paylaştığınız değerli yorumlara içtelikle teşekkür ederiz. Sizi memnun edebildiğimizi öğrenmekten mutluluk duyduk. Sizi otelimizde yeniden ağırlayabilmek dileğiyle saygılarımızı sunarız.
Ferhan Sevilir
Kalite & Yönetim Müdürü

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 23 Şubat 2017

İstanbulun en merkezi yerinde zorlu avm kompleksi içinde yer alan Raffles oteli, lobisi resepsiyonu, odaları çok şık. Avm içinden geçiş var. Balo salonu çok güzel. Odalar geniş ferah. Manzara çok güzel. Fiyatları diğer 5 yıldızlı otellere göre pahalı

  • Konaklama tarihi: Şubat 2017, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler Ercan G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Raffles I - Raffles Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Şubat 2017

Sayın "Ercan G",
Raffles Istanbul'a yakın zamanda yaptığınız ziyaret sonrası yaptığınız değerli yorumlar için teşekkür ederiz. Görüşlerinizi otel çalışanlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyduk. Sizi yeniden ağırlayabilmek dileğiyle saygılarımızı sunarız.
Ferhan Sevilir
Kalite & Yönetim Müdürü

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Şubat 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Her ayrintisi cok iyi dusunulmus basarili bir otel. Personel iyi. Yemekler gayet iyi. Ama fiyatlar biraz yuksek. Hizmetin iyi olmasi en dikkat ettigim nokta ve gercekten oyle. Tebrik ediyorum tum yonetimi

Konaklama tarihi: Şubat 2017
Teşekkürler cemıl K
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Raffles I - Raffles Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Şubat 2017

Sayın "cemıl K",

Yakın tarihteki konaklamanız sonrası Raffles Istanbul ile ilgili paylaştığınzı övgü dolu yoruma teşekkür ederiz! Otelimizdeki ayrıntıları, personelimizin sunduğu hizmetleri ve yemeklerimizi beğenmenizden mutluluk duyduk. Sizi yeniden ağpırlayabilmek üzere, saygılarımızla...
Ferhan Sevilir
Kalite & Yönetim Müdürü
Raffles Istanbul

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Aralık 2016

Her bakımdan konforlu ve rahat,personel fevkalade.Kahvaltı daha zengin ve kaliteli olabilir(özellikle peynir çeşitleri).Bir de sıcak içeceklerin siparişle gelmesi pek de alışılmış değil.Kahvaltı için masamıza oturduktan sonra bayağı bekledik.Neticede gelen kahvemiz sıcak değildi.

  • Konaklama tarihi: Aralık 2016, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Raffles Hotels & Resorts ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
1  Teşekkürler atifmehmets
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Raffles I - Raffles Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear "atifmehmers",
Thank you for your online review of the Raffles Istanbul after your recent experience with us. We appreciate your comments and consider them as guidelines as to where we can improve ourselves. Please do come and visit us again and give us another chance to prove that we can, indeed, do better!
Sincerely,
Christian Hirt
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 17 Aralık 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Konumu öncelikle çok iyi. Çok şık bir otel. Personel de çok başarılı ve nazik. Her ayrıntı çok güzel düşünülmüş. Tuvaletler bile çok şık. Otelin ambiansı çok başarılı. Dışarda taksi eklerken dahi soba olması da çok ince bir düşünce.

Konaklama tarihi: Aralık 2016, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler Pinar A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Raffles I - Raffles Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear "Pinar A",
On behalf of the entire hotel team at Raffles Istanbul, I thank you for your lovely comments after your recent stay with us! we are delighted that you were impressed with our decoration, as well as our staff members… We will be pleased to welcome you back.
Kind regards,
Christian Hirt
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın