Bugün açık: 09:00 - 20:00

mobil cihaz aracılığıyla
289 yorumun hepsini okuyun

1-6/289 yorum
3 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükenmel dört dörtlük bir hizmet hijyenik ortam masaj marika hamam tarihi güzeliğini koruyor hizmet ilgi çok iyi.insanın çıkası gelmiyor.Alınan üreti hakkeden bir melkan.Herkeze tavsiyem kendinizi şımartın.

Deneyim tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler 764enging
Konuk İlişkileri Müdürü Galatasaray_Hamami - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Şubat 2022

2 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tek kelime harikaaaaa! Cennette tatil yaptım!herkeze tavsiye ediyorum! Olan üstü !!!!tarih güzellik,ilgi,masal gibi bir yer !!! İyi ki gittim diyorum! İstanbul'da muhakak görebilicege yer !

Deneyim tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler 224anastasyag

7 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Noel tatili için geldiğimiz İstanbul'da hamama gitmek istedik. Eşimin araştırmaları sonucu tek tarihi doku ve hizmetlere sahip olan galatasaray hamamına gitmeye karar verdik. personelin karşılaması çok güzeldi, tüm servisleri anlattılar sağolsunlar, bu konuda uzmanlar. Biz pasha servisini aldık içine tüm her şey dahil ekstra yağ masajıda var. ayrıca temizlik ve hijyen konusunda emeği geçen herkese teşkkürler . Bu zor dönemde bu tip işletmelere ihtiyaç var. Sevgilerimizle.

Deneyim tarihi: Aralık 2021
Teşekkürler 459sevilt

10 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Mimari güzelliğinin yanında tarihte yolculuğa çıkarıyor. Hamam temiz, çalışanlar kibar güler yüzlü. Servisi şiddetle tavsiye ederim. personel işinin ehli. Pasha servisi 650 TL yeni favorim oldu.

Deneyim tarihi: Ekim 2021
Bu gezilecek yerle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
2  Teşekkürler şenol d
Public Relations Manager Galatasaray_Hamami - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ekim 2021

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

24 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kese köpük konusunda uzamlaşmış bir ekip var işlerini gayet başarılı çıkarıyorlar. Servis ücreti için 350 tl ödedim çevreye göre makul geldi. Daha vakitli bir zamanda paşa servisini denemek isterim. Gönül rahatlı ile gidebilirsiniz.

Deneyim tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 483musae
Halkla İlişkiler Müdürü Galatasaray_Hamami - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Eylül 2021

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.