Bugün açık: 09:00 - 20:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Sakin gitmeyin

5 dk oldu ciktim hamamda tarihi bir yer diye gittim ama manzara kotu suan erkekler kadinlar ayni... tümünü oku

2 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı
663damlaa
İstanbul, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
Hamam gibi hamam

Mükenmel dört dörtlük bir hizmet hijyenik ortam masaj marika hamam tarihi güzeliğini koruyor... tümünü oku

3 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı
764enging
İstanbul, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
289 yorumun hepsini okuyun

15-20/289 yorum
7 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tarihi dokusunu koruyan, 1481 yılında yapılmış Beyoğlu merkezse faliyet gösteren hamam. Fiyatlar pahalı ancak servis kalitesi ve otantik ortamına değer.

4  Teşekkürler smycom
Konuk İlişkileri Müdürü Galatasaray_Hamami - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Kasım 2019

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

5 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

biz bir arkadaşımla birlikte yurt dışından her geldiğimizde özellikle bu hamamı tercih ediyoruz fakat son ziyaretimizde paşa servisi aldığımız halde arkadaşımınki cok kisa ve baştan savma oldu ve keseyi yapan bayan çok ukalaydı benim ki uzun surdu ve keyifliydi ama medine hanım hem kendisi çok hızlı yaptigi halde birde iş aekadaşı için senin keseni yapan acemiydi ondan uzun oldu diyip bizi başından attı uslubu ve yaklaşımı cok iticiydi boyle tarihi bir yere yakismiyor bu tarz elemanlar sonunda başka bir gorevli mudahale edip magduriyetimizi giderdi özbek bayan orda oldugu surece birdaha gitmeyiz oraya. Tam bir hayal kırıklığı oldu

Deneyim tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler zeyzey01
Yönetici GalatasarayH - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2019

Merhabalar
Belirttiğiniz olumsuzluk ile ilgilenmemiz için, info@galatasarayhamami.com adresinden ulaşabilir misiniz? Sizi dinlemek sorunu çözmek isteriz. Saygılarımızla.

28 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlgi alaka on numara çok memnun kaldık...Çalışanların hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..Temiz titiz ve çok ilgililer.....ÖZELLİKLE NEZAHAT HANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..Ayrıca Mustafa bey,Ahmet bey ve Yeşim hanıma da ayrıca teşekkür ediyorum..Esra...

Deneyim tarihi: Şubat 2019
1  Teşekkürler essraulas
Halkla İlişkiler Müdürü GalatasarayH - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Nisan 2019

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

3 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

tarihi mekan süper tavsiye edilir. yorumlara aldanmayın. merkezi konumda ulaşım kolay. tamamen geleneksel Türk hamamı

Deneyim tarihi: Aralık 2018
1  Teşekkürler Sosyal M
Halkla İlişkiler Müdürü GalatasarayH - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Şubat 2019

Teşekkürler güzel yorum için

17 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çalışanlar nezaketsiz ve ortamın tarihi dokusuna yakışmıyor. Misafirperverlik yok. Fiyat ve aldığınız hizmet örtüşmüyor. Hamam deşarj olma yeridir ancak geriliyorsunuz resmen.

Deneyim tarihi: Eylül 2018
4  Teşekkürler Paradise416540
Halkla İlişkiler Müdürü GalatasarayH - Tarihi Galatasaray Hamamı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Şubat 2019

Merhabalar