Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (1.029)
Yorumları filtrele
1.029 sonuç
Gezgin puanı
474
341
112
45
57
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
474
341
112
45
57
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
9-14/1.029 yorum
13 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel çalışanları çok ilgili ve samimi. İstanbul'a gelirken yolculuğum sırasında bir kaç problem yaşamıştım - ki bunlar, normal hayatın rölanti akışında teker teker teker meydana gelse bir sorun teşkil etmeyecek olsa dahi birleştiğinde; size kısa süreli bir hatta bazen birden çok sinir krizini aynı gün içerinde deneyimletebilir - ancak ilgili personelin bana eve geldim hissini yaşatan içten gülümsemesi ile unuttuğum o konforu, özlediğim o yumurtalı ekmek kokusunu bana hatırlatması, problemlerimin bir o denli küçük ve daha da önemlisi geride kaldığı gerçeğini mutlu bir şekilde yüzüme çarpmış oldu.

Konaklama tarihi: Kasım 2020
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Uyku Kalitesi
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler arkadas_Rh
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Tobias Ammon - Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Aralık 2020
Google Çevirisi

Dear arkadas_Rh,

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience.

We are happy to read that you enjoyed your stay with us and especially the service provided by our staff and they could make you forget a bit about your challenges. I am certain that your praise will be much appreciated and will encourage them to continue their good work. Great to hear that you felt like home.

We look forward to your next stay at your home in Istanbul.

Best Regards

Tobias Ammon
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
12 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Muhteşem bir otel!

Güvenli, temiz, ulaşım ve alışveriş imkanı kolay bir otel arıyorsanız tam aradığınız otel burası. Odalar çok temiz, bakımlı ve ferah. Otel Ortaköyde ve harika bir boğaz manzarasına hakim..Otelin iç dekorasyonu çok güzel. Personellerin hepsi birbirinden güleryüzlü ve yardım sever.
Mutlaka tekrardan geleceğim.

Konaklama tarihi: Aralık 2020
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler 251bernag
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Tobias Ammon - Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Aralık 2020
Google Çevirisi

Dear 251bernag ,

Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience.

We are happy to read that you enjoyed your stay with us and especially the cleanliness and our beautiful rooms with the breathtaking view of the Bosphorus.

It is very reassuring on our part to see that you were pleased with the service provided by our team. I am certain that your praise will be much appreciated and will encourage them to continue their good work.

We look forward to your next stay.

Best Regards

Tobias Ammon
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Salgından sonra gönül rahatlığı ile konaklama için seçilebilir oteller arasındadır. Herşey olması gerektiği gibi tüm hijyen kurallarına uygundu. Odalar eski ama temizdir. Boğaza yandan bakan bir odada konakladık küçük bir terası vardı ama yetti. Tekrar ziyaret edeceğim.

Konaklama tarihi: Kasım 2020
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler derya g
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Tobias Ammon - Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Aralık 2020
Google Çevirisi

Dear derya g,

Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back soon!

Best regards,

Tobias Ammon
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele giriş anından çıkış anına kadar son derece ilgili çalışan bir ekip. Özellikle yemek ve ikram, harika nefis bir manzara da pandemi kaygısını unutturan bir ağırlamaydı. Otel ekibine teşekkür ediyorum. Benim için iş seyahati keyife dönüştü. alkışlıyorum.

Konaklama tarihi: Aralık 2020
Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler ayferitugcu
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Tobias Ammon - Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Aralık 2020
Google Çevirisi

Dear guest,

Thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Bosphorus.

We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us.

The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon!

With kind regards,

Tobias Ammon
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Muhtesem bi lokasyon, inanilmaz bir servis, zarif ve guleryuzlu hizmet, bizim icin hersey unutulmazdi, bu zorlu pandemi surecinde boylesine guleryuzlu be motive calisanlariniza ayrıca tesekkur ederiz.

Konaklama tarihi: Aralık 2020
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler KaGi80
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Tobias Ammon - Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Aralık 2020
Google Çevirisi

Dear KaGi80,

Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back soon!

Best regards,

Tobias Ammon
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın