Melda E

Harikaa Bir Hizmet

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ara 2024
Yaklaşık 6 senedir iki aile olarak her kış mutlaka gideriz. Bu sene ilk kez çocuklarımız ile gittik.Öncelikle karşılama,kahvaltı mükemmeldi.Spa alanı çok temizdi bir çok otelde bunu bulmak çok zor.Kötü koku yoktu.Odalar son derece temiz ve düzenliydi.Yaşamak üzere olduğumuz bir sorun nedeni ile,H.sonu müdürü Ayhan Beye ayrıca teşekkür ederiz.Tabiyki tekrar geleceğiz.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Yanıtlanma zamanı: 13 Ara 2024
Sayın 828meldae,

Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp ziyaretiniz ile ilgili geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Radisson Blu Hotel & Spa Tuzla ekibi olarak keyifli bir deneyim geçirdiğinizi ümit ederek bir sonraki ziyaretinizde sizleri tekrar aramızda görmekten duyacağımız memnuniyeti belirtmek isterim.

Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla noktasına 32.2 km mesafede
Lobby & Reception
Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla noktasına 33.6 km mesafede
Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla noktasına 45.2 km mesafede
Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla noktasına 31.7 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
22-27/1.247 yorum
7 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Zühal Abla, otelinizdeki temizlik ve düzenin gerçek kahramanı! Housekeeping ekibinin bir parçası olarak gösterdiği özen ve titizlik her zaman takdire şayan. Çalışmalarıyla hem konforumuzu artırdı hem de otelin genel kalitesini yukarı taşıyor. Güler yüzü ve pozitif enerjisiyle de otelde kendimizi evimizde gibi hissetmemizi sağladı. Teşekkürler Zühal Abla, iyi ki varsın

Konaklama tarihi: Aralık 2024
Teşekkürler Yunus Emre Y
Genel Müdür Erdem Bilgin - Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Aralık 2024

Sayın 185yunusemrey,

30 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik personeli zuhal hanımla çok iyi iletişim kurduk güler yüzlü ve samimi yaklaşımı ile evimde hissettiğim nadir anlardandı işini hakkı ile yapıyor çok memnun kaldım aldığım hizmetten………………………………………………………………………………………………..

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Fatma T
Genel Müdür Erdem Bilgin - Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Aralık 2024

Sayın fatmatY8498IO,

29 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Dilan Hanıma güler yüzü ve tatlı dili için teşekkür ederim. Kendisi bizimle oldukça güzel ilgilendi sağolsun. Radisson Blu ekibi oldukça ilgili ve profesyonel o yüzden hem ailemle sıkça gidip geliyorum hem de çevreme tavsiye ediyorum.

Teşekkürler Elçin K

Sayın 812el_ink,

25 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yanti çok kabiliyetliydi Bali masajinda.

Dilan hnm da havlu teminj ve temizlik için çok ilgilendi.

Memnunum kaldim.

Teşekkür ederim her ikisine de ilgileri ve kabiliyetleri için.

Tek problem kadınların soyunma odalarında kapı üzerinde işaretleme olmalı pek anlaşılmıyor.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler sedef g
Genel Müdür Erdem Bilgin - Radisson Blu Hotel And Spa, Istanbul Tuzla, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Kasım 2024

Sayın 972sedefg,

25 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

En memnun kaldığım otellerden biri. İlgileri alakaları mükemmel. Özellikle oda temizliği konusunda Zuhal hanıma çok teşekkür ederim. Her gün titizlikle odamı pırıl pırıl yaptı, istek ve ihtiyaçlarımızı anında yerine getirdiği için ayrıca çok teşekkür ederim. Buraya geldiğinizde içiniz rahat olacaktır.

Teşekkürler Elif D

Sayın 180elifd,